Az A vonalú nadrág viselése remek opció lehet, ha a nőies, előnyös megjelenés a cél. De mi a titka ennek az egyszerű, mégis népszerű fazonnak? A könnyed, finom vonalvezetésben van a kulcs!

hirdetés

A vonalú nadrág viselése változatosan

Az A vonalú nadrágok a divat nagy klasszikusai, a francia nők rajonganak ezekért a finom szabású darabokért, természetesen nem véletlenül. Rendkívül előnyösen formálja az alakot, persze nem bír varázserővel, ezért néhány apróságra oda kell figyelni a megfelelő verzió kiválasztásakor.

Alakfüggő, hogy kinek melyik A vonalú szabás áll jól, az őszi kulcsdarabok különböző változatokban szerezhetők be. Vannak bővebb, hosszabb és rövidebb fazonok, miközben a csípőig alakkövető és onnan finoman kiszélesedő megoldások, valamint a lezserebb, bővebb szárú kialakítások éppúgy jellemzőek a kínálatra.

Az elegáns anyagú és a farmerból készült nadrágok egyaránt népszerűek, az őszi szezonban egyértelműen ezek bizonyulnak a legnőiesebb választásnak. A galériában mutatjuk, hogy milyen változatosan, izgalmasan variálható az egyszerű, ám roppant divatos fazon.

 

Az A vonalú szabás talán a legelőnyösebbnek mondható az aktuálisan trendi nadrágok között, akár alacsonyabb termet esetén is bevethető. Természetesen nem árt figyelni az apró részletekre, ugyanis a szélesebb, sátorszerűen bővülő szárak könnyedén összenyomhatják az alakot, ilyenkor az alaknyújtó hatás cseppet sem érvényesül. Fontos, hogy meddig ér a nadrág szára, valamint a csípőnél kialakított szabás, illetve a derékmagasság is rendkívül sokat nyom a latban.

Az A vonalú nadrágokat bátran összeboronálhatod lezserebb, bővebb felsőkkel, amelyek rendkívül divatosak manapság. Sportos és elegáns stílusban éppúgy megállják a helyüket, így oversize pulcsival vagy könnyed csíkos inggel is szuperül mutatnak. Ilyenkor persze nem árt hangsúlyozni a derékvonalat, hogy a nőies formák ne tűnjenek el a lezserebb anyagok alatt.

És hogy tényleg nőiessé varázsolják-e a megjelenést? A válasz egy nagybetűs igen! Akár sportcipővel kombinálod, akár magassarkúval párosítod, a visszafogott elegancia, amit magában rejt ez a fazon, még a hétköznapi összeállításokban is érvényesül. Ez abszolút a letisztult szabásvonalnak köszönhető, sokan ezért ragaszkodnak szigorúan még farmervásárláskor is az A vonalú szabáshoz. Előcsalogatható belőle a jól ismert francia sikk, amely mindenféle erőlködés nélkül nőies hatást kelt, nem szükségesek hozzá feltűnő elemek.

Kiemelt kép: Streetstyleshooters/Jeremy Moeller/Getty Images.

Galéria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés