Stephanie Grainger egyszerű megoldást talált a tartás nélküli, vékony szálú haj problémájára. A 68 éves modell azokon a napokon is roppant elegánsan viseli lelapulásra hajlamos rövid frizuráját, amikor nincs kedve különféle volumennövelő technikákkal, és a beszárítással bajlódni.

hirdetés

A ritkás, gyenge vagy vékony szálú haj sok nőnek okoz bosszúságot. Aki ilyen hajjal rendelkezik, általában a dús hatást garantáló frizurakészítési módokra esküszik, melyekkel felturbózhatja lelapuló tincseit. A jó tartás érdekében többféle módszert be lehet vetni, például szóba jöhet a volumennövelő beszárítás, a tupír egy finomabb, nőiesebb formája, illetve a gyenge szálak ondolálásával is elérhető a tömöttebb hatásúhajkorona.

Mindezek általában gyakorlottságot és időt igényelnek, olykor-olykor pedig sok vesződséggel járnak. Egyszerűsíti az ember dolgát, ha olyan vágástechnikákkal alakítja ki a fazont a fodrász, amelyek rétegenként megemelik a hajtöveket, így könnyebben, gyorsabban belőhető a divatos frizura. Ám beszárításra még ebben az esetben is szükség lehet, ami a kor előrehaladtával csak egyre nagyobb kihívást jelenthet, mivel nem csak a haj színe, de annak szerkezete is megváltozik. Az elvékonyodott, erőtlen szálak nehezebben kezelhetőek, a sok hajformázó használatától pedig csak még inkább elgyengülnek.

Ám van más módja is annak, hogy elegánsan és nőiesen mutasson a tartás nélküli rövid frizura. Ez a gyönyörű, ősz hajú modell remek tippel szolgál!

A vékony szálú haj így is roppant nőies lehet: a lesimított frizura megér egy próbát!

A 68 éves Stephanie Grainger napjainkban is sikeres modell, aki csodásan viseli egyszerű fazonú, ősz frizuráját. Bár a hajvonalai megkoptak kissé, akkor sem kelt unalmas hatást a megjelenése, amikor nincs kedve beszárítani és felturbózni a lelapuló tincseit. Már-már védjegyévé vált a lesimított hajviselet, ami roppant elegánsan mutat a divatfotókon és a hétköznapokban is.

Stephanie gyönyörű porcelánbőréhez és karakteres arcszerkezetéhez jól illik a rövid frizura. Eredeti sötétbarna hajszínéhez nem ragaszkodott, inkább ő is beállt az ezüstös, ősz hajjal rendelkező nők körébe, akik akik nem hajlandóak többé festetni a tincseiket.

Már 50 éve modellkedik, mégis a 70-hez közel vált igazán sikeressé

Stephanie Grainger immár ötven éve modellkedik kisebb-nagyobb kihagyásokkal. Nehéz időszakokat tudhat a háta mögött, hiszen megküzdött a mellrákkal, ám újabban ismét a karrierjére koncentrál, ami erőt és önbizalmat ad számára. A kampányfotózásokon rövid frizurája rendszerint gondosan el van rendezve, méghozzá úgy, hogy kihangsúlyozza gyönyörű arcát. Bár a hátrasimított hajviselet roppant egyszerű, mégis megunhatatlan. Attól függően, milyen sminket és ruhát visel hozzá az ember, tükrözhet komoly eleganciát, vagy visszafogott, bájos természetességet.

A modell magabiztosan viseli a lenyalt hajat, amitől sokan tartanak, mert hangsúlyt ad az arcnak, így az esetleges ráncok valamivel szembetűnőbbek. Stephanie azonban elfogadta korát, rendben van önmagával, így elképesztő magabiztossággal tudja viselni ezt a fazont. Bár korábban kipróbálta már a botoxot, elmondása szerint nem neki való, az életkorát a feltöltések sem tudják megváltoztatni, amire egyébként sem vágyna.

Rövid frizuráján ritkán változtat bármit is. Ragaszkodik a jól bevált fazonjához, azonban a színekkel szívesen játszadozik, gyakran dobja fel élénk árnyalatokkal és erős rúzzsal a megjelenését.

Sokan azért nem vesznek fel divatos kalapokat és baseballsapkákat, mert viselésükkel lelapulna a gondosan beszárított frizura. Stephanie Graingernek emiatt nem fáj a feje, hiszen a hátrasimított frizurája bármilyen fejfedőt elbír.

Kiemelt kép: stephgraingersimpson/Instagram.

  • Megosztás: