A legdivatosabb pixie-vágások között nőies, vagány és sikkes fazonok is vannak, a repertoár hihetetlenül izgalmas. Ezek a legnépszerűbb stílusok idén.

hirdetés

A pixie talán a legkedveltebb fazon a rövid frizurák között. A többségnek a klasszikus változat ugrik be elsőként, pedig az elmúlt években a repertoár sokkal szélesebb lett. A fodrászok mindig próbálnak valamiféle újítást vinni a jól megszokott fazonokba, izgalmas kombinációkat és merész vágásokat hoznak létre. Mutatjuk, hogy melyek idén a legdivatosabb pixie-vágások, amelyek garantáltan felerősítik a nőies, stílusos kisugárzást.

Ezek a legdivatosabb pixie-vágások

Pixie-bob

Habár a bobfrizura kissé már unalmas lehet a sokéves népszerűsége miatt, a pixie és a bob kombináció ismét egy frissítő, üdítő élményt ad a hajdivatnak. Tökéletes átmenet a rövid és a félhosszú hajstílus között, így aki még csak most gondolkozik a látványosabb hajvágáson, megtalálhatja benne az arany középutat. Elképesztően nőies, kicsit játékos, de nem túl bohókás. Formázástól függően tud elegáns és határozott lenni, egyáltalán nem nehéz beszárítani és karbantartani.

Aszimmetrikus pixie

Az aszimmetrikus pixie egy igazi klasszikus, ami soha nem megy ki a divatból. Az egyik oldalon rövidebb, a másik oldalon hosszabb tincsek jellemzik, kerek arcforma esetén kifejezetten előnyös vágásnak bizonyul. A választék eltolása, valamint a hajhossz játékossága teszi egyedivé és izgalmassá ezt a pixie-fazont. Inkább a vagány vonalon mozog, de a megfelelő formázással nőies és elegáns hatást kelt.

Rétegezett pixie

A réteges hajvágás az elmúlt évek sztárja, s habár sokan el sem tudják képzelni, hogy a rövid hajból mégis hogy lehet rétegezett, dús frizurát kreálni, a réteges pixie megadja a választ a kérdésre. Rövidebb és hosszabb tincsek váltják egymást, ettől kissé bohókás és kusza lesz az összhatás. A dús, bubiszerű, mégsem túlzóan kerekded hajstílus abszolút nőies és sikkes, a francia nők is imádják ezt az ütős, divatos fazont.

Klasszikus rövid pixie

Az Audrey Hepburn-féle klasszikus pixie soha nem megy ki a divatból, mindig a népszerűségi listák élén helyezkedik el. Idén sincs ez másként, ezzel az egyszerű, rövid és letisztult fazonnal nem lehet mellényúlni. Komoly és nőies, abszolút elegáns, rövidsége ellenére pedig egyáltalán nem maszkulin vagy férfias. Ha valaki nem akar sokat bíbelődni a hajával, ez a vágás tökéletes választás lehet a számára.

Shaggy pixie

A shaggy és a pixie párosítása elképesztően izgalmas, merész, mégis nőies frizurát eredményezett. Ha ki kellene választani az év legmenőbb rövid frizuráját, mi erre szavaznánk! Különleges és egyedi, nem hosszú, de nem is túlzottan rövid. A beszárítása egyszerű, hullámos és egyenes hajból éppúgy remekül mutat.

Kiemelt kép: Claudio Lavenia/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés