A lapos haj ellen rengeteg trükk létezik, a dúsító kencéktől kezdve a beszárítás módjáig. Némelyik teljesen haszontalan, de ezzel az egyszerű megoldással ideiglenesen orvosolható a fejre tapadó hajtövek problémája. Csak egy hajszárítóra, egy fésűre és pár másodpercre van szükség a dús hatáshoz. A frizura élettel teli tartást nyer, csak a videóban látható mozdulatsort kell leutánoznod.

hirdetés

A nők zöme sok mindent képes bevetni a lelapuló haj problémája ellen, hiszen nem csupán vékony szálú frizura esetén okoznak gondot a fejtetőhöz tapadó tincsek.

Időszakosan szinte mindenki találkozik ezzel a zavaró jelenséggel, amikor a haj meggyengül, elveszíti tartását, egyszerűen kimerült és túlterhelt. Bár egy praktikus, dúsító hatású fazonnal könnyedén orvosolható, nem feltétlenül kell a fodrászhoz rohanni a tökéletes tartás eléréséhez. Egyetlen trükk segítségével könnyedén megemelhető a hajtő, az egyszerű mozdulatok látványosan megdobják a volument.

Egyszerű trükk lapos haj ellen

Nem kell semmiféle hajformázó, volumennövelő kozmetikum, de még a nehezen használható körfésűre sincs szükség a dús hatás eléréséhez. A videóban látható pár másodperces mozdulatokat követve garantáltan gyönyörű tartást kap a frizura, nem lapulnak majd le a tövek. A titok nem csak a technikában rejlik, a meleg és a hideg levegő váltogatásával érheted el a kívánt eredményt. 5-8 másodpercig meleg levegővel formázd a hajad, majd 3-5 másodpercig hideg levegővel fújasd, ez segít rögzíteni a haj tartását.

Természetesen utólag érdemes alkalmazni a lapos hajra már jól bevált kencéket, hogy a megemelt volumen tartósan megmaradjon. Hajszárítás előtt semmiképp nem érdemes bevetni őket, hiszen a meleg levegővel kombinálva könnyedén kárt tehetnek a hajszálak szerkezetében.

Amennyiben nem szereted megszárítani a hajad, nem kell az egész hajtömeggel bíbelődni. Elegendő csupán a hajtövekkel trükközni egy kicsit, az eredmény már így is látványosan dúsabb lesz. Akár reggelente is érdemes bevetni ezt az elképesztően egyszerű procedúrát. Nedvesítsd be a frizurádat a fejtetőnél, majd pár másodperc alatt szárítsd be a megfelelő, videóban látható technikával. A lelapuló tincsek gyönyörű tartást kapnak egész napra!

Kiemelt kép: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés