Akadnak olyan igazán nőies, lágybarna hajszínek, melyek vissza-visszatérnek az őszi frizuradivatba, de új kedvencet is köszönthetünk, ami kicsit eltér a szokványostól, mégsem kirívó.

hirdetés

Az idei őszi-téli szezonban továbbra is tuti befutónak számít a balayage festés, így a szőkés barna hajszín a maga őszies árnyalataival jó választás lehet, ha egy kisebb változásra szántad el magad. Azonban, ha igazán merész vagy, a barackvörös a legnagyobb trend, ami most elképesztően sikkes és egyedi.

Ezek az igazán  nőies hajszínek a legnépszerűbbek a szezonban

A szezon hajszíntrendjei közül a legvadabb árnyalat egyértelműen a hamvas barackvörös, ami magabiztos és dögös külsőt kölcsönöz viselőjének, amennyiben illik hozzá. Ha valaki kevésbé bátor, annak tökéletes választás lehet a mézbarna árnyalat is, ami meleg és nőies megjelenést eredményez. Az éjfekete hajszín szintén rendkívül sikkes, egy megállíthatatlan és magabiztos nő képét sugallja.

 

Az, aki nem gondolkodik teljes hajfestésben, idén is választhatja a balayage technikát. Ennek köszönhetően nem olyan drasztikus a változás, mégis divatos frizurát varázsolhatsz magadnak, ha nem csak egyetlen színnel, hanem egy tónus világosabb-sötétebb változatával dobod fel a megjelenésedet. Az eltérő fényerejű tincsek optikailag sokkal dúsabbnak mutatják a hajat, ezt a hatást pedig tovább fokozhatod, amennyiben kipróbálod a hullámos loknikat.

Az új hajszín kiválasztásánál a legfontosabb kérdés, hogy mely árnyalat passzolna leginkább a bőrtónusodhoz, illetve a szemed színéhez. Mielőtt belevágsz a nagy átváltozásba, mindenképp mérlegeld a lehetőségeket.

Kiemelt kép: Getty Images.

Képgaléria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés