Ez a speciális lézeres bőrmegújító kezelés hatékonyan stimulálja a sejtek természetes, regenerációs folyamatát, aktiválja a kollagéntermelést, miközben fájdalommentes, és csekély gyógyulási idővel jár.

hirdetés

Ahogy növekszik a napsütéses órák száma és melegszik az idő, a választható szépészeti eljárások köre egyre szűkül, hiszen a drasztikusabb beavatkozások, melyek fényérzékennyé teszik a bőrt és hosszasabb regenerációs folyamatot vonzanak magukkal, már nem igazán jöhetnek szóba.

A lézeres bőrmegújító kezelés számos formában elérhető, a kíméletestől a drasztikusig, az újabb és újabb fejlesztéseknek köszönhetően pedig sok lehetőség adódik a feszesebb, rugalmasabb, fiatalosabb küllemű bőr elérésére. Az Alma-Q lézertechnológiával végzett többrétegű bőrállapot-javítás egy olyan opció ezen a területen, amely személyre szabható, a megelőzéstől kezdve a már kialakult ráncok finomításáig sokféle bőrproblémára alkalmazható, évszaktól függetlenül.

Lézeres bőrmegújító kezelés Alma-Q technológiával

A kezelés korosztálytól és egyéni igényektől függően eltérhet, ugyanis az ALMA-Q kombinált Nd:Yag lézer lehetőséget ad a széles körű felhasználásra. Az esztétikai sebészet és a szépészeti kezelések terén számos módon alkalmazzák, például a tetoválások is hegmentesen eltüntethetők a segítségével.

 

Az innovatív lézergép előnye, hogy pixeltechnológiát alkalmaz, így külön-külön képes kifejteni hatását a bőr öt rétegében, a lézerfény természetes módon, csak az adott bőrrétegben stimulálja a sejteket, ezáltal nem sérül a teljes felhám, így lényegesen rövidebb időt vesz igénybe a gyógyulási folyamat.

A kollagéntermelést fokozó és az anti-aging kezelések a nyári időszakra is specializálhatók, ilyenkor a lézerfény hatása nem érinti a bőr legfelsőbb rétegeit, ezáltal nem kell félni attól, hogy napkárosodást szenved a még érzékeny hámréteg, hiszen az eljárás maga nem okoz sérüléseket a felszínén.

Melyik korosztálynak ajánlott?

A huszonévesektől kezdve az ötvenen túli korosztály egyaránt élvezheti a lézeres bőrmegújító kezelés előnyeit, hiszen az eljárás javítja a bőr minőségét, helyreállítja a felszíni és mélyebb károsodásait, a szembetűnő pórusokat alig láthatóvá finomítja, halványítja a pigmentfoltokat, csökkenti a megereszkedések és a ráncok mértékét, fokozza a kollagéntermelést. Vagyis összességében simább, egyenletesebb bőrfelszínt garantál és hosszan tartó rugalmasságot biztosít.

Konzultáció szükséges

Mivel az Alma-Q technológián alapuló lézeres bőrmegújító kezelés egyénre szabott, előzetes konzultációra mindenképp be kell jelentkezni. Itt nem csak az igényeidet, elvárásaidat beszélheted meg az esztétikai tanácsadóval vagy a kezelést végző szakemberrel, hanem az eredményt esetlegesen befolyásolható tényezőkről is tudnia kell a szakembernek. Az általános egészségi állapotoddal kapcsolatban felmerülő kérdéseket általában a kezelés választott módja határozza meg.

A szakemberek minden módon igyekeznek csökkenteni a szövődményeket, mellékhatásokat, ez még egy ilyen biztonságos, kíméletes módszer esetében is szükséges. Erről bővebben tájékoztatnak a kezelési terv felállításakor.

A gyógyulási idő minimális, attól függően, hogy milyen erősségű a választott kezelési mód, egy-három napig regenerálódik az érintett terület. Bár az eljárás előtt egy nappal már semmilyen krémet, kencét, alapozót nem használhatsz, utána azonnal feltehetsz egy kis sminket. Arra szintén ügyelned kell, hogy a lézeres bőrmegújítást megelőzően néhány napig hanyagold a szoláriumot és a napozást.

A kezelés nagyjából fél órát vesz igénybe, bár azért egy ebédidőnél lehet, hogy több percet kell rászánnod, hiszen a bőr előkészítésével, vagyis a felfrissítő és hidratáló lépésekkel is számolhatsz.

Ez nem egy szimpla kozmetikai kezelés, gyógyászati és spa fürdők esztétikai szakrendelésén, illetve esztétikai kezeléseket is végző orvosi központokban keresd. Az Alma-Q lézergéppel végzett eljárások sokféle megnevezéssel futnak a szépészeti piacon.

Képek: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés