A fókuszált elektromágneses hullám feltöltés nélkül, fájdalommentesen javítja a bőr tömörségét, halványítja a ráncokat, és visszaadja a lebiggyedt területek tartását, feszességét. Már egy arckezelés látványos eredményt hoz, de a kollagén- és elasztintermelés stimulálását követően, a pozitív szerkezeti változás még hosszú távon tapasztalható.

hirdetés

Elsősorban nem a felszíni ráncok, hanem az elmászó kontúrok, illetve a petyhüdt, tónustalan, megereszkedett területek mutatják öregebbnek és fáradtnak az arcot, a kollagénszint fokozatos csökkenésével pedig ezek a tünetek gyakran korábban jelentkeznek, mint a felületi barázdák.

Idővel az izmok is rugalmatlanná, renyhévé válnak, így a bőr nem kap szép tartást, és a lejjebb ereszkedő területek miatt itt-ott beesetté válik az arc. Az arcfiatalítás eszközeivel élő nők többsége általában feltöltéssel igyekszik csökkenteni ezt a problémát, de azok számára is van megoldás, akik idegenkednek a tűtől, vagy az esetleges mellékhatásoktól.

Genesis lifting: hogyan szépít az elektromágneses arckezelés?

A Genesis 180°-os arclifting kezelés során fókuszált elektromágneses hullámokat juttatnak a bőr alsóbb rétegeibe. Az eljárás neve az orvos-esztétikai eszközre, vagyis az arcfiatalítást végző készülék elnevezésére utal, így más bőrjavító terápiáknál is találkozhatsz ezzel a márkajelzéssel. Nincs tű, sem kellemetlen érzés, hiszen egy hűtött titánium borítású kezelőfejjel fejti ki hatását három mélységben. Az SMAS – fókuszált elektromágneses hullám – hőt ad le, amit a szövetek elnyelnek, ezáltal a sejtek erős stimulációt kapnak.

A bőrszövetek anyagcseréje felgyorsul, ami hozzájárul ahhoz, hogy több kollagén termelődjön, de a meglévő kollagénrostok is stabilabbá válnak, mert szerkezeti kötéseik jobban rögzülnek.

 

Mivel a bőr legmélyebb rétegét is érinti az eljárás, az izmokra is serkentőleg hat, amitől a bőr tartása feljavul, és tömöttebbnek, teltebbnek mutatkozik a felszíne. Ehhez a kollagéntermelés aktiválása úgyszintén hozzájárul, ezáltal a petyhüdt területek feszesebb, rugalmasabb, a kontúrok pedig élesebb képet mutatnak. Már egy alkalom után megemelkednek a renyhe bőrterületek, az arc sugárzóbb, frissebb látványt nyújt, a ráncok elhalványodnak.

A fiatalabbak számára a bőröregedés késleltetését, a hámréteg textúrájának javulását, valamint a pórusok méretének csökkenését ígéri a kezelés, ami akkor is jól jön, ha a gyakori szoláriumozás, napozás, a túlzott cukorfogyasztás, vagy a dohányzás következtében csappant meg idejekorán a bőr kollagénszintje.

A Genesis arclifting kiegészítő terápia nélkül, önmagában is látványos változást eredményez, ami már egy alkalom után megmutatkozik a tükörben, ám a bőranyagcsere javításával, valamint a felpiszkált kollagén – és elasztintermeléssel, jóval tovább tart a hatása, és közben hétről hétre korrigálja az arcfelszín egyenetlenségeit.

Az eljárás előnyei

Nem jár fájdalommal, sem mellékhatásokkal, így gyógyulási, lábadozási idővel sem kell számolni. Viszonylag gyorsan, éveket fiatalít a megjelenésen, és két-három ismétlő kezeléssel akár másfél, vagy két évig is kitolható a tartóssága. Alig egy órát vesz igénybe a művelet amit egy orvosi konzultáció és állapotfelmérés előz meg.

 

A fókuszált elektromágneses hullámokkal történő arcfiatalítást kizárólag orvos végzi, ami megnyugtató, de talán annyiból hátrányt jelent, hogy ez a típusú bőrszépítő módszer nem érhető el bármelyik kozmetikában, hanem csakis orvos-esztétikai klinikákon vehető igénybe a szolgáltatás. A teljes arc kezelése nagyjából 190 ezer és 230 ezer között mozog, ha az áll alatti rész is feszesítésre szorul. Kérhető dekoltázsra, nyakra és tokára, ha a feszesség, rugalmasság visszanyerése a cél.

Képek: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés