Egy stílusújító hajvágás jelentősen átformálja a megjelenést, ezek a nők pedig bevállalták a merészebb fazonváltást.

Az év elején szinte mindenki nagyobb lendülettel vág bele az átalakulásba, ám egy stílusújító hajvágás mindig sokat dob a megjelenésen. Motivációban általában nincs hiány, ötletekben viszont annál inkább, így érdemes ilyenkor átböngészni az új trendeket és fazonokat. Ha a változás iránti vágy már ott motoszkál, a kellő elhatározás még sincs meg, célszerű pár előtte-utána fotót is meglesni, amelyek garantáltan rábírnak arra, hogy időpontot foglalj a fodrásznál.

Egyszerű hajvágás, nőies átalakulás: képeken egy kis inspiráció

Sokan hajlamosak ragaszkodni a jól bevált frizurához, ugyanis a megfelelő vágási technika abszolút kiemeli a nőies, előnyös vonásokat. Tény, hogy nem a divat diktálja, hogy kinek mi áll jól, ám az aktuális trendek között minden bizonnyal található olyan fazon, amely remekül passzol mind az arckarakterhez, mind pedig a személyiséghez. Ez a hét nő nagyobb generált kért a fodrásztól. Az új hajstílus mellé egy profi sminket is kaptak, amitől teljesen átalakult a megjelenésük.

Vékony szálú hajból dús frizura

Vékony szálú haj esetén célszerű olyan fazont választani, amely szépen megemeli a töveket, ezzel dúsabbnak láttatja a törékeny, gyenge szálakat. A fény-árnyék játékkal még tovább fokozható a hatás, ehhez több különböző árnyalatú hajfestékre van szükség. A választék eltolása szintén hozzájárul ahhoz, hogy optikailag megnövekedjen a hajtömeg. Ez a hölgy évekkel fiatalabbnak tűnik az új frizurával, az élénkebb smink pedig még nőiesebbé teszi az eredményt.

A rövidebb haj is lehet nőies

Egyesek foggal-körömmel ragaszkodnak a hosszabb tincsekhez, miközben egy rövid frizura éppen annyira sikkes és vonzó kisugárzást kölcsönözhet. Ez a hölgy biztosan nem bánta meg, hogy rövidebb fazonra váltott, a profi hajvágás és a finom smink teljesen átalakította a megjelenését.

Egy csinos kis frufru abszolút átalakítja az arckaraktert. Persze nem mindegy, hogy milyen fazont választ az ember lánya, ám ez az előtte-utána fotó remek inspiráció, ha hajvágás előtt állsz. Rövid tincsek ide vagy oda, elképesztően sikkes, trendi és nőies lett az eredmény.

Vannak, akik kapásból bevállalják a merészebb hajvágást. Ez a fiatal nő levágatta hosszú, mélybarna tincseit, s egy dögös, szőke pixie-fazonra váltott. A megjelenése és az arca olyannyira átalakult, hogy olyan, mintha nem is ugyanaz a hölgy szerepelne a két fotón.

A hajszínnel is lehet ügyeskedni

Előfordul, hogy nincs szükség látványos hajvágásra, csupán a színekkel kell játszani, vagy éppen másképpen kell formázni a tincseket a nőiesség hangsúlyozásához. Ez a hölgy sötétebb árnyalatot kért, a lelapuló hajtömeget pedig finom loknikkal turbózták fel.

Egy merészebb hajszínváltás első blikkre hatalmas lépésnek tűnhet, ám garantáltan megéri adni egy esélyt az új árnyalatnak. Ez a hölgy frufrut is vágatott magának, az új frizura pedig keretet adott az arcának.

Ha valaki sötét hajszínnel rendelkezik, ám szőke tincsekre vágyik, kitartónak kell lennie ahhoz, hogy valóban természetes és szép legyen az eredmény. Egyik pillanatról a másikra senki sem lesz tejfelszőke, ez az előtte-utána fotó is csalóka, ugyanis a haj leszívatását és festését apró lépésekben kell csinálni, máskülönben töredezetté, sérültté válnak a tincsek. Amennyiben van kellő motiváció, már csak egy profi fodrászra van szükség.

Kiemelt kép: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés