Az idő múlásával folyamatosan változik az ember stílusa, megjelenése. Ahogy telnek az évek, egyre inkább fókuszba kerül a nőiesség, a legtöbben igyekeznek megtalálni a számukra legmegfelelőbb hajfazont, miközben természetesen néha-néha belekóstolnak a megújulásba is az aktuális divattrendek kipróbálásával. Előfordul azonban, hogy a sikkes külső háttérbe szorul, ilyenkor jönnek a „jó lesz az úgy” és a „mindegy, csak gyorsan meg tudjam szárítani” frizurák. Nem feltétlenül kell a lehető legegyszerűbb, legalapabb opcióra szavazni, sokszor megéri egy stílusos frizurára szavazni. Egy fiatalító hajvágás ráadásul nem csupán az éveket faragja le, kiemeli az előnyös vonásokat, ezzel együtt pedig felerősíti a vonzerőt.

hirdetés

Fiatalító hajvágás, amely látványos hatást ígér

Az, hogy kinek milyen frizura áll jól, nagyban függ a hajtömeg mennyiségétől, a szálak vastagságától, törékenységétől, a forgók elhelyezkedésétől. Ezen túl az arc karaktere szintén jelentősen beleszól abba, hogy milyen vágási technika lesz ideális adott személy esetében. Mindezek mellett nem árt, ha a személyiséghez, az egyedi stílushoz is igazodik az új frizura, ugyanis egy profi vágás lényege nem csak az, hogy nőiessé varázsolja a külsőt. Fantasztikus és sikkes hajfazon ide vagy oda, ha a viselője nem tud azonosulni vele, nem sok értelme van a fazonírozásnak.

A fiatalító vágás erős kifejezés, és gyakorlatilag bármi beletartozhat ebbe a kategóriába. Nincs egy olyan fazon, ami mindenkinél beválna, és bónuszként még az életkorból is lefaragna cirka tíz évet. Az azonban tény, hogy vannak olyan frizurák, amelyek igazi jolly jokerek, hiszen számos különböző arckarakterhez remekül passzolnak, ráadásul izgalmassá varázsolják a megjelenést.

A klasszikus pixie-vágások például a legtöbb nőnek jól állnak, csupán a megfelelő verziót kell megtalálni ahhoz, hogy garantált legyen a siker. Ez a nő teljesen átalakult a fodrász kezei között, az eredmény elképesztően látványos és nőies lett.

 

A pixie-fazon egy örök klasszikus

A pixie igazi örökzöld, a rövid hajfazonok jolly jokere. Elkészíthető számtalan különböző formában és stílusban, így bárki megtalálhatja a számára legideálisabb verziót. A videóban látható frizura előnye nem merül ki abban, hogy rendkívül nőies és sikkes hatást kelt. A vékony szálú hajjal szó szerint csodát tesz, ugyanis ez a vágási technika látványosan megemeli a tincseket, így a lelapuló hajtömeg mesés tartást kap.

Az aszimmetrikus frufru és az eltolt választék kiegyensúlyozza a vonásokat, nyújtja és nőiessé, frissé teszi az arcot. Noha kissé merésznek tűnik, egy csinos összeállítás és egy finom smink mellett sokkal inkább húz a kifinomult, elegáns vonal irányába, semmint a vagány, lezser stílushoz.

A pixie-vágások hatalmas előnye, hogy semmivel sem nehezebb beszárítani és formázni őket, mint a „jó lesz az úgy” fazonokat. Nem szükséges, hogy minden szál tökéletesen álljon, a megfelelő technikával egy pillanat alatt mutatós, stílusos és nőies viselet válik belőlük.

Kiemelt kép: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés