Olykor egy szimpla, egyszerű hajvágás is elegendő ahhoz, hogy látványos legyen az átváltozás. A megfelelő fazon abszolút stílusújító hatással bír, kiemeli a nőies vonásokat és az arc karakterét. Nem feltétlenül kell extravagáns verzióra voksolni, a szokványos, finomabb fazonok által éppúgy elérhető a kívánt hatás. Előtte-utána képeken mutatjuk, hogy mennyit jelent a profi fodrász által elkészített, csinos frizura.

hirdetés

Egy egyszerű hajvágás is csodákra képes

A legtöbb nő számára már adott egy jól bejáratott fazon, amihez ragaszkodik. Persze vannak olyanok is, akik kifejezetten bevállalósak és szeretik a változatosságot, ezért rendszerint kipróbálnak új és merész hajstílusokat. Való igaz, hogy azon, ami már egyszer bevált, nem feltétlenül kell változtatni, azonban még egy csinos hajforma is unalmassá válhat, ha évekig ugyanazt viseli az ember. Néha-néha érdemes beújítani, ám ilyenkor sem muszáj kimozdulni a komfortzónából.

A profi fodrászok pontosan tudják, hogy mi az, ami valóban jól áll az ember lányának. A haj állapotát, a forgók esetleges elhelyezkedését, a haj tömegét és a szálak vastagságát egyaránt figyelembe veszik. A fazon kiválasztását az arc karaktere, valamint a személyiség szintén befolyásolja. A sok-sok támpont segíthet a tökéletes, előnyös hajstílus megtalálásában.

Óriási tévhit, hogy mindenkinek egyetlen adott verzió áll jól. Mindenképpen érdemes kísérletezni, hiszen egy új frizura látványos változást hozhat a megjelenésben, ami nem csupán a stílusújító hatása miatt előnyös, a léleknek éppúgy felüdülést jelent. Minden nőnek tuningolja az önbizalmát, ha mások észreveszik a különbséget, dicsérik az eredményt. Emellett pedig az újdonság fantasztikus ereje gyakran fokozza a nőies kisugárzást.

 

Néhány centi mínusz is változást hozhat

Olykor elegendő csak egy keveset visszavenni a hajhosszból. A hosszú hajfazon sokaknak remekül áll, azonban egyesek azt tapasztalják a frizura növesztésekor, hogy a tövek egyre inkább lelapulnak, valamint összességében nem áll sehogy a loboncuk. Ilyenkor nem kell kapásból ultrarövid, extrém változást hozó verziót vágatni, egy egyszerű bobfazon megoldja a problémát. Könnyebb formázni, beszárítani, ráadásul elképesztően feldobja a megjelenést.

A bob hajstílus rengeteg lehetőséget kínál, hosszabb és rövidebb verzióban ugyanúgy felerősíti a nőies kisugárzást. Akinek eleve vállig, vagy éppen váll alá ért a haja, bátran kipróbálhatja a dögös francia bobfazont, míg a hosszabb tincsekkel rendelkezőknek a szimpla longbob is látványos átalakulást eredményezhet.

A bevállalósabb vendégek a hosszú után a rövidebbre voksolnak, ilyenkor aztán tényleg szembetűnő a változás. Mielőtt megszabadulnál a tincsek hosszának a háromnegyedétől, mindenképpen kérd ki egy profi fodrász véleményét, nehogy utólag megbánd a procedúrát!

A tépett, lépcsőzetes fazon igazi jolly joker

A lépcsőzetesen vágott haj abszolút telitalálat, ha dúsító hatást szeretne elérni valaki. Ezek a fazonok kissé bohókásak, azonban mégis megvan bennük a kellő mértékű nőiesség és elegancia. Attól függően, hogyan formázod őket, a tépett tincsek rendkívül sok lehetőséget rejtenek magukban. Nem feltétlenül kell sok-sok réteget vágatni, egy finom átalakítás már elegendő lehet ahhoz, hogy észrevehetően megújuljon a frizura.

A frufru is elegendő lehet a megújuláshoz

Sokan kifejezetten ódzkodnak a frufrutól, mert amennyiben rossz választásnak bizonyul, igencsak macerás a rövid tincsek lenövesztése. Éppen ezért alapos átgondolást igényel, hogy milyen sors jut a homlokba omló szálaknak, azonban egy profi fodrász segíteni tud abban, hogy érdemes-e lerövidíteni őket. A tökéletes átmenetet a hosszú frufru kínálja, a frizura sokkal különlegesebb és csinosabb hatást kelt, ha erre teszed a voksodat.

Kiemelt kép: Getty Images.

Cikkfotó: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés