Egy rövid frizura teljes megújulást jelenthet a megjelenés számára, hiszen egy profi hajvágás sokszor már önmagában stílusújító hatással bír. Nem feltétlenül kell túlgondolni a fazont, előfordulhat, hogy a lehető legegyszerűbb megoldás is kellőképpen átformálja a külsőt. Ehhez csak egy profi fodrászra van szükség, no meg a magabiztos elhatározásra, hogy megbánás nélkül szabadulhass meg a hosszú lobonctól.

hirdetés

Stílusújító hajvágás: a rövid frizura átformálja a megjelenést

Időnként mindenkinek szüksége van egy kis változásra. A hajnövesztés nem kétperces folyamat, így célszerű alaposan átgondolni a hajvágást, ám való igaz, hogy a rövidebb tincsek látványosan átformálhatják a megjelenést. Ahhoz, hogy az újdonsült frizura tényleg stílusújító hatással bírjon, meg kell találni a tökéletes fazont, de az elhatározás bizonyosságát sem szabad fél vállról venni.

Ha valaki nem biztos abban, hogy érdemes lenne kipróbálnia egy rövidebb hajstílust, tanácsos az interneten böngésznie egy kicsit. A különböző közösségi médiás platformokon számtalan átalakulós videó található, melyek nemcsak a sikkes hajfazon megtalálásában segíthetnek, de a mérleg nyelvét is elbillenthetik valamelyik irányba.

A profi fodrászok előszeretettel posztolnak átalakítós tartalmakat, amelyeken egyértelműen látható a változás. Elképesztő, hogy csupán egy egyszerű hajvágás milyen látványosan átformálja az arc karakterét, s ezzel együtt a teljes megjelenést. A közkedvelt bobfazonra sokan szavaznak a hosszú lobonc lenyisszantásakor, ugyanis tökéletes átmenetet képez a rövid, illetve a hosszú frizura között.

 

A TikTokon gyakorlatilag trenddé vált, hogy a felhasználók posztolják saját átalakulásukat. Ezek a videók szintén inspirációként szolgálhatnak, ha valaki döntésképtelennek érzi magát a hajvágással kapcsolatban. Ez a lány úgy döntött, megszabadul hosszú, szöszös és szálkás tincseitől. Az új frizura nem csupán egészségesebb lett, de sokkal nőiesebb hatást kelt.

 

Bár első blikkre furcsának tűnhet, hogy a hajszín megváltoztatása nélkül is átalakulhat az arckarakter, egy jól eltalált fazon bizony-bizony látványosan átformálhatja a megjelenést. A méltán népszerű bobstílus szinte mindenkinek remekül áll, kiemeli az előnyös vonásokat, s mindeközben a nőies kisugárzás is felerősödik.

 

Nem feltétlenül kell a rövid kis francia bobra vagy egy ultrarövid pixie-re szavazni. A vállig vagy éppen váll alá érő longbob szintén stílusújító hatással bír.

 

Kiemelt kép: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés