Szakemberekre bízta megjelenését a 48 éves nő, és szinte alig ismert magára, amikor amikor tükörbe nézett. A frizura és a smink elkészítéséhez is szabad kezet kaptak, videón a csodás átalakulás!

hirdetés

Az új frizura és smink sokat dobott az önbizalmán: látványos átalakulás

A legtöbb nő hajlamos arra, hogy a hétköznapi teendők miatt háttérbe sorolja a megjelenésével kapcsolatos dolgokat. A frizura beszárítása, befestése, valamint egy gyors, finom smink elkészítése könnyedén az utolsó helyre kerülhet a prioritási listán. Eleinte ennek aligha vannak látható nyomai, azonban az idő múlásával előbb-utóbb csorbát ejt az önbizalmon, és persze, a külső is visszatükrözi jeleit.

Negyven felett sokan tanácstalanok a stílusukat, külső megjelenésüket illetően, hiszen a korral járó változások szép óvatosan már kopogtatnak az ajtón. Genetikától és életmódtól függ, hogy kinél mikor, illetve mennyire látszanak az öregedés nyomai. Azonban az ősz hajszálak, valamint a finom ráncok már fel-felbukkannak ebben az életszakaszban. Így sok szempontból a szépségápolás is megváltozik, gyakran új feladatok elé állítja az ember lányát.

Ám nincs szükség teljes stílusváltásra ahhoz, hogy amikor elbizonytalanodunk a kinézetünk kapcsán, visszataláljunk nőiességünkhöz. Bátran lehet kísérletezni a különböző frizurákkal, de a sminkelésre éppúgy célszerű rászánni azt a pár percet a tükör előtt. A profi szakemberek remek kezdőlöketet adhatnak a megújult külsőhöz, egy ügyes fodrász, valamint egy tehetséges sminkes pillanatok alatt újjávarázsolja a megjelenést.

 

A 48 éves nő bevállalta az átalakulást, rábízta magát a profi szakemberekre. Hosszú hajából jó néhány centit veszített, a rövid frizura azonban sokkal inkább kiemeli bájos arcvonásait, és egészségesebbnek is hat, mint a töredezett lobonc. Az eredmény szemmel láthatóan nőiesebb hatást kelt, ráadásul a vágás és beszárítás után dúsabbnak tűnik a hajtömeg.

A hajszínén szintén változtattak, noha nem sokat. Előfordul, hogy már néhány árnyalatnyi különbség is elképesztően más hatást kelt. Egy adott színnél nem mindegy tehát, hogy annak melyik tónusára esik a választás. A profi szakember a legapróbb részleteket is figyelembe veszi, többek között a bőrtónust, valamint a szemek színét.

A felvitt smink cseppet sem túlzó vagy mesterkélt, ráadásul nincs szükség hozzá sok-sok eszközre vagy kiemelkedő kézügyességre. Finoman egységessé és üdévé varázsolja az arcot, miközben szépen kiemeli a tekintetet.

Kiemelt kép: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés