A francia nők kedvenc hajfazonjai az idei frizuradivat sztárjai. Ezek a sikkes vágások, stílusok látványosan fokozzák a vonzerőt.

hirdetés

A francia nők kedvenc fazonjai az idei frizuradivat sztárjai

A francia nők kifinomult ízlésére mindig lehet számítani, ha egy kis inspirációra van szükség a szürke hétköznapokon. Stílusváltás előtt érdemes átböngészni a csinos színésznők vagy éppen francia divatbloggerek ruhatárát, ugyanis ők garantáltan naprakészek az aktuális trendeket illetően. Szerencsére nem csupán a ruhák terén, a frizurákkal kapcsolatban is adhatunk a zseniális stílusérzékükre, hiszen rendszerint nőies, sikkes fazonokat vágatnak maguknak a fodrásznál.

Még a legunalmasabb, egyszerű hajviseleteket is fel tudják dobni pár loknival vagy egy csinos kis frufruval. A galériában összegyűjtöttük a legsikkesebb fazonokat, amelyek abszolút meghódítják a 2023-as évet.

 

A francia sikk egyértelműen a lezser elegancián alapul. Se nem túlzó, se nem egyszerű, és mindez a ruhatár mellett a hajviseletekben is visszaköszön. Érdekes, hogy a legtöbben úgy gondolják, a francia nőknek mindig tökéletes a frizurája, miközben ők imádják, ha a szálak ide-oda lógnak, nem egy mesterkélt, precízen beállított látványt mutat az összkép. Talán éppen ezért inspiráló a megjelenésük, hiszen a legtöbb nőnek nincs ideje az utolsó hajszálakat is macerálni a tükör előtt, a túlzott tökéletesség pedig egyébként sem passzol a rohanó hétköznapok hangulatához.

Olyan fazonokat vágatnak maguknak, amelyeket egyszerű beszárítani, mégsem teszik unalmassá a kisugárzást. Még a legszimplább hosszú hajviseletet is megbolondítják néhány laza hullámmal, ezzel fokozzák a belülről áradó nőiességet. Persze a hullámok sem tökéletesek, a finom loknik abszolút természetes hatást eredményeznek.

Egy másik jolly joker megoldás, ami remekül hozza a francia sikket, nem más, mint a laza, könnyed frufru. A francia nők trükkje az, hogy a homlokba omló tincseket is lezseren viselik, tehát a szálak hossza nem megegyező, sőt, nem vasalják simára és egyenesre őket, ettől kissé kusza lesz az eredmény. Van, hogy nem is vágatnak maguknak teljes frufrut, csupán egy hosszú, kétoldalra fésült fazonnal dobják fel a szimpla frizurát.

Kiemelt kép: Edward Berthelot/Getty Images.

Galéria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés