A minden szempontból jól eltalált frizura és smink teljes mértékben megváltoztathatja egy nő megjelenését. Az 59 éves nő szakértőktől kért segítséget, mert már nagyon egyhangúnak érezte a régi frizuráját, de a végeredmény még őt is meglepte. A fiatalító trükkök hatására egészen megváltozott a külseje, el sem hitte, hogy saját magát látja a tükörben.

hirdetés

Mindenki kerülhet olyan élethelyzetbe, amikor egyszerűen nincs ideje, ereje, vagy alkalma arra, hogy a külsejével foglalkozzon. Nem ápolatlan, nem igénytelen, egyszerűen csak elveszíti a kapcsolatot azzal a nővel, aki valaha ott volt benne, és érezhetően ragyogott.

Amikor nincs összhangban a megjelenés az ember belső énjével, fokozatosan elkezd leépülni az önbizalom, valahogy úgy, mint amikor a hömpölygő folyó ereje apránként elmossa a partot. Nem szólal meg a vészcsengő odabent, mert nem azonnal érezhető a hatás, gyakran évek múltán válik világossá az illető számára, hogy nem azt a nőt látja a tükörben, aki valaha volt, vagy aki lenni szeretne.

 

Sok nő küzd ezzel a problémával, ami nyilván nem a slampos hajnál kezdődik, és nem is egy jó frizurával ér véget, de sokat segít a lélek belső feltérképezésben, ha a külcsín stílusa szinkronba kerül a vágyakkal, ezáltal felszabadítja az elnyomott nőiességet.

Minden nő megérdemli, hogy ragyogjon, ehhez pedig nagy segítséget adhat az arcformához és a személyiséghez passzoló frizura, ami sok esetben megfiatalítja viselőjét. Sokan egyszerűen csak tanácstalanok a fazont és a színt illetően.

Vannak, akik hosszú ideig megmaradnak egy jól bevált hajviseletnél, és nem veszik figyelembe, hogy közben kívül-belül változnak az évek során. Ahogy múlik az idő, a bőr színe fakóbbá válik, az arcforma szintén átalakul, hiszen a bőr veszít zsírrétegéből, így a vonások kicsit lejjebb kerülnek, itt-ott megereszkednek.

Lehet, hogy a régi hajszín már nem pezsdíti fel annyira a megjelenést, és a megszokott vágás rég nem passzol az arc arányaihoz. Amikor ezek a dolgok a helyükre kerülnek egy szakértő segítségével, az óriási energiabombát jelent az önbecsülés és a nőiesség szempontjából. Rengeteg nő számol be arról, hogy még az életkedve is jobb lett az átalakítás után, hiszen szívesebben járt el társaságba, mint korábban, amikor nem volt elégedett azzal, amit a tükörben látott.

A fiatalító frizura és smink ereje: nem hitt a szemének az 59 éves nő, amikor meglátta új külsejét

Kim Denzel kétszer gyógyult fel a mellrákból élete során, közben felnevelte a fiát és igyekezett teljes értékű életet élni. A küzdelem persze, kívül-belül megviselte, de mindvégig igyekezett erős maradni, és a fő célra, a gyógyulásra koncentrálni. Nem csoda, hogy valahol félúton elveszítette a kapcsolatot a nőiességével, és úgy érezte, már nem önmagát látja a tükörben.

 

Szakértőkhöz fordult, mert nem volt kibékülve a hajával, de sokkal többet kapott egy új frizuránál. Szépen kisminkelték, amitől hamvas barackos tónust kapott a bőre, a frizuráját pedig a fejformájához igazította a fodrász. Mivel az évek során kissé megnyúltak a vonásai, és alapvetően kicsi az arca, egy teltebb volumenű, rövid fazont választott számára a szakember, melynek réteges vágásai megkönnyítik a vékony szálú haj kezelését.

Szőke haja hűvösebb tónusokat kapott, hogy jobban kiemelje a bőrszínét. Az 59 éves nő alig hitt a szemének, amikor meglátta magát az új külsejével. Végre újra rátalált a nőiességére, és finom megjelenése összhangban van a csendes, halk szavú, de rendkívüli erővel rendelkező személyiségével. Csodás lett a végeredmény, és megható látni, mennyire kivirult az átalakítástól.

Képek: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés