Egy jól eltalált frizura éveket csalhat le az emberről, különösen, ha nemcsak a fazon, de a hajszín is előnyösen igazodik az archoz.

Christopher Hopkins a Makeoverguy szépségszalon fodrásza, az Egyesült Államokban. Munkája során, már nők ezreinek csalt mosolyt az arcára azzal, hogy bebizonyította számukra, mennyire szépek, és visszaadta elveszettnek hitt önbizalmukat.

Pedig csak a hajukon változtat, bár általában drasztikusan, mégis teljesen átalakulnak a nők a kezei alatt. Hatvanéves, őszbe hajló, szőke próbamodellje átalakulni kívánt, mert már nem talált semmi vonzót a saját külsejében. Leginkább a frizurája zavarta, amit nagyjából negyven éven keresztül ugyanúgy viselt.

Nem törődött sem a fazonjával, sem a színével, de egy napon úgy érezte, változást szeretne, mert a koránál sokkal idősebbnek látta magát a tükörben. A Makeoverguy fodrászára bízta magát, és végül nemcsak új frizurát, hanem teljes körű átalakítást kapott. A sminkjétől és a tüzes hajszínétől szinte világítanak a kék szemei, az arca frissebb és derűsebb, mint korábban, a frizurája pedig fiatalosan dús és nőies.

 

Kiemelt kép: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés