A látványos stílusváltás ötven év felett egyáltalán nem lehetetlen, csak egy profi fodrászra és az alkathoz illeszkedő ruhafazonokra van szükség a sikkes megjelenéshez. A szakemberek pontosan tudják, hogy milyen apró, nüansznyi részleteken múlik a lehengerlő összkép.

hirdetés

Stílusváltás ötven év felett

A személyes stílus megtalálásához idő kell. A megjelenésünk velünk együtt érik, az évek múlásával mindig alakul egy kicsikét. Ötven év felett nincsenek olyan divatszabályok, amelyek kizárólag ötven felett érvényesek, ahogy tiltólistás ruhadarabok sem léteznek. A lényeg minden életszakaszban ugyanaz. A külső hűen tükrözze a személyiséget, a kisugárzás így lesz harmóniában a belsővel. Ezen túl mindig érdemes figyelembe venni az alkati adottságokat, hiszen lehet egy összeállítás trendi vagy divatos, ha egyáltalán nem passzol az alakhoz.

Ugyanez igaz a sminkre és a frizurára is. Egy divatos, sikkes frizura nem mindenkinek áll jól, hiába népszerű. Meg kell találni azt a fazont, ami tökéletesen kiemeli az arc karakterét, és ennek köszönhetően fókuszba helyezi a nőiességet és a vonzerőt.

Az 57 éves Lisa nem tartotta a lépést az idő múlásával, a hétköznapok mókuskerekébe és végeláthatatlan körforgásába hozzá hasonlóan sokan belecsúsznak. Vannak, akik ötven év felett azt gondolják, hogy már úgysem tudnak látványosan változtatni a megjelenésükön, azonban ez egyáltalán nem igaz. Egy kis trükközéssel és szakemberek segítségével határozottan vissza lehet nyerni a lehengerlő kisugárzást és a múlhatatlan vonzerőt.

Az átalakító videó megtekintéséhez kattints az alábbi ablakban a „Megtekintés a YouTube-on” feliratra.

 

Lisa egészen Ausztráliából repült Minneapolisba, hogy egy profi csapat előcsalogassa a benne rejlő ragyogást. Úgy érezte, elveszítette önmagát, önbizalom-hiányossá vált, s egy teljes átalakulásra van szüksége ahhoz, hogy visszanyerje magabiztosságát. Sikkes, elegáns és nőies külsőre vágyott, amit meg is kapott a szakemberektől.

Az 57 éves nő sokáig küzdött az öltözködéssel. Átlag alatti, 157 centis magassága mellett a körtealkat is kihívásokkal állította szembe a hétköznapok során. Tulajdonképpen mind a magasság, mind az alkati adottság egyszerűen hangsúlyozható és alakítható néhány szimpla öltözködési trükk segítségével. Nem mindegy, hogy hová kerül a hangsúly, az előtte-utána videón ez tökéletesen látható.

Az átalakuláshoz természetesen nem csak a megfelelően kiválasztott szett járult hozzá. Lisa alig ismert magára, amikor belenézett a tükörbe. Az új frizura elképesztően sokat fiatalított a megjelenésén, és nem feltétlenül a festés tette fel a pontot az i-re. A frufrus bobfazon kifejezetten passzol az arckarakteréhez.

Egy könnyed, igazán frissítő sminket kapott, amitől tényleg kivirult az arca. Nem kell túltolni a kontúrozást ahhoz, hogy a vonások feszesebbnek tűnjenek és a ráncok finom fedést kapjanak. Lisa teljesen átalakult a szakembereknek köszönhetően, az új frizura és stílus következtében fellángoló magabiztosság pedig a megjelenésén is abszolút nyomot hagy.

Kiemelt kép: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés