Vannak, akiknek kifejezetten jól áll az ősz haj 50 felett, míg másoknak egy karakteres hajszín emeli ki az üde bőrszínét. A frizuraváltás olykor csodákra képes, amire tökéletes példa ez az átváltoztatós videó.

Szeretjük az átváltoztatós videókat, mert jól példázzák, hogy minden nőben ott lakozik a szépség, akár hiszi, akár nem.

Egy külső szemlélő olykor jobban meglátja bennünk, mi az a plusz, ami mindenképp kiemelésre méltó, ezért egy drasztikus hajszínváltás előtt, mindenképp érdemes kikérni a fodrász véleményét.

Frizuraváltás 50 felett: egy jó szín és fazon megfiatalít

A Makeoverguy Szépségszalon videóiban jól látszik, hogy csupán egy új frizurában, vagy sminkben rejlik a csoda, persze az összhatás szempontjából az is fontos, milyen a hajfazon, és a színválasztás.

Christopher Hopkins – a szalon alapítója és fodrásza – nemcsak az aktuális divatot tartja szem előtt, amikor egy nő beül a székébe, hanem az illető életkorát, személyiségét, illetve arcának adottságait is figyelembe veszi.

 

Ötven év feletti modelljének lágy loknikat varázsolt a sprőd, hamvas hajából, melynek új színét a barackos arctónusához, az aranybarna szeplőihez, és a kék szemeihez igazította. Igazán dögös lett a végeredmény, amit egy alkalmi smink is megkoronáz. A merész frizuraváltás megtette hatását: a a fodrász és sminkes keze alatt legalább tíz évet fiatalodott a nő!

Kiemelt kép: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés