Ha unod, hogy folyton kiengedve viseled a frufruval kombinált félhosszú hajad, vagy mindig ugyanazokat a snassz, pár perces változtatásokat eszközölöd rajta, az alábbi tippek remek inspirációkkal szolgálnak az újításhoz.  Ezek a frizurák ugyanúgy se perc alatt elkészíthetőek, és ráadásként egyedi, divatos megjelenést biztosítanak.

hirdetés

 

A frufru viselésénél felmerülhet az a kérdés, vajon megunjuk-e ezt a fazont még mielőtt újra visszanőne a hajunk és találunk-e még benne idővel elég kreativitást? Hogy ne ragadj bele ezekbe a dilemmákba, és könnyen fel tudd frissíteni a hajviseletedet, ahhoz az általunk hozott technikák tökéletesen megfelelnek. A vállig érőtől az egészen extrán hosszú frizurákig beválhatnak ezek a divatos megoldások, melyek mindig feldobják a frufrus fazont.

 

A frufru óriási divat, sokan választják valamely divatos fazonját. Ám a gyors döntés után úgy érzik, nem tudnak mit kezdeni a hajukkal, így többnyire kiengedve hordják. Pedig néhány aprósággal változatossá és élvezhetővé tehető a frufrus félhosszú vagy hosszú frizura, nem csak hátrafogott tincsekkel mutat jól.

Ezek a félhosszú frizurák változatos hatást keltenek frufruval

Többféle stílusos frufrufazon közül lehet válogatni, melyek máshogy emelik ki az arc vonalait. A napjainkban divatos shag hajkreációkból lehet ismert a függönyfrufru, amely kifejezetten fiatalos és nyárias hatást kelt. Különlegessége a középen elválasztott hajvonal, ami könnyű alapot ad számtalan variációnak.

A videóban szereplő tippek nagyon egyszerű, egészen minimális erőfeszítéssel megvalósíthatóak. Elég hozzájuk egy-egy divatos csat, egy sprunchie hajgumi vagy egy szép selyemkendő. Továbbá egy csavart technikával rögzített tincs vagy egy jól elhelyezett laza francia fonat is könnyen feldobhatja az összhatást.

Kiemelt kép: Getty Images.

  • Megosztás: