A farmer nélkülözhetetlen alapdarab, ami mindenkinek ott lapul a szekrényében. A kék árnyalatai a legnépszerűbbek, pedig színes változataival különösen látványos és stílusos szetteket lehet összeállítani. A fagylaltszínű farmernadrágok trendje futótűzként terjedt a nyolcvanas években, manapság ismét nagy sikerre számíthat.

hirdetés

 

Önmagában a farmer nem a legelegánsabb kelléke a ruhatárunknak, de nőies stílusú kiegészítőkkel és ruhadarabokkal könnyen át lehet billenteni a kifinomultabb szettek világába is. A lazább tavaszi és nyári öltözékekhez pedig remekül passzolnak a színes nadrágok, hiszen elképesztően vidám hangulatot árasztanak.

Így mutat divatosan a színes farmer

A színes farmernadrág viselése sokkal egyszerűbb, mint gondolnád. Amint kiválasztottad a megfelelő árnyalatú darabot, már nem kell mást tenned, mint összeboronálni a semleges felsőiddel, és kész is van a tökéletes szett. A nadrág ugyanis annyira vonzza a tekintetet, hogy szinte mindegy mivel párosítod: minél egyszerűbb a holmi, annál jobb.

 

Amennyiben nem csak a neutrális színeket részesíted előnyben ruhatáradban, sikkesebb megjelenést érhetsz el, ha a nadrág színével harmonizáló felsőt vagy kiegészítőt választasz.

Ez a divat tökéletes választás lehet azok számára, akik szeretnek vidám és élettel teli szettekben megjelenni, azonban mindezt letisztult vonalon tennék meg. Egy jól eltalált stílusú, és a testalkatunkhoz passzoló farmer mellett ugyanis az egyszerű holmik is jól mutatnak.

Kiemelt képek: Isa Foltin Edward Berthelot/Getty Images.

Galéria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés