A stílusblogger Insta-sztár 50 felett is gyermeki lelkesedéssel tekint a divat világára. Melanie Kobayashi kisugárzása annyira vidám és élettel teli, hogy elképesztő motiváló erővel bír azok számára, akik ki szeretnének lépni a komfortzónájukból, csak nem mernek. A konszolidált, finom stílussal sincs semmi baj, de, ha valaki a minták és színek szerelmese, vagy épp az extravagáns, vintage fazonú ruhákat kedveli, ne érezze feszélyezve magát a kora miatt, mert a divatos, önkifejező stílus szempontjából teljesen mindegy, hogy ki mennyi idős.

hirdetés

Melanie Kobayashi stílusa és munkássága azt sugallja, a divat adta lehetőségeket fel kell használni és ki kell élvezni. Fontos, hogy azonosuljunk az általunk viselt szettekkel, és önbizalommal viseljük őket, másként azok nem fognak érvényesülni rajtunk. Mivel előszeretettel kísérletezik, így mesterien űzi az önkifejező öltözködés művészetét.

50 felett sem kell beállni a sorba – főleg, ha divatról van szó

Sosem retusálja képeit, ráncaival együtt érzi magát teljesnek és természetesnek. Nem rejtegeti ősz haját sem, hanem inkább előnyt kovácsol belőle. Őszinte, széles mosolyát viszont imádja megvillantani, ami fokozza belülről fakadó kislányos báját.

A minták és színek viselése nem korfüggő – ahogy a játékosság sem

A karakteres megjelenésű blogger bohém divattal való kapcsolata szinte egy felfedező körútra emlékeztet minket. Ezen az úton pedig sosem tudjuk mire bukkanunk, vagy, hogy épp mivel fogunk rezonálni újonnan.

Szettjei minden esetben valami újat mutatnak egy csipetnyi humorral és szarkazmussal fűszerezve. Ezt a hangulatot fotói tökéletesen visszaadják. A minták és színek néha teljes összhangban, máskor pedig egymásnak ellentmondóan, mégis ízlésesen jelennek meg az öltözékeiben.

Amikor egyszerű darabokat vesz fel Melanie, akkor többnyire az elegánsabb vagy vagányabb oldalát csillogtatja meg. Szinte varázsütésre tud finom úri hölgyből divatőrültté válni. Minden maga által kreált fotónak megvan a saját koncepciója. A ruhák, a smink és a frizura az ezekhez passzoló greenscreen háttérrel adják össze a végső önarcképet.

Melanie Kobayashi az egyéniségét tükrözi öltözékeivel

Számára a divat önfeledt játék, ami távolról sem azt jelenti, hogy lemásolja a kész trendvonalakat, mint a legtöbb fiatal divatinfluenszer. Úgy érzi, nincsenek tabuk számára az öltözködés terén. Nem csak az erős színeket, a nagy mintákat is roppantul jól viseli.

Eközben nőiessége sem csorbul, és még ízléses keretek között is marad. Már-már művészien kombinálja a vintage hangulatú ruhadarabokat a modern fazonokkal, így a hatvanas-hetvenes évektől kezdve, szinte minden korszak divatjegyei felbukkannak az öltözékeiben.

Kiemelt kép: bagandaberet/Instagram.

  • Megosztás:
hirdetés