A divatos, őszre tervezett farmernadrágok már ott csücsülnek a kínálatban, és akadnak közöttük olyanok, amelyek nem kerülnek nyolcezer forintba. Több trendi fazon is belefér a keretösszegbe, a választék idén is rendkívül bőkezű.

hirdetés

Csinos farmernadrágok őszre 8 ezer forint alatt

Egy csinos farmernadrág nélkülözhetetlen eleme a jól átgondolt, tudatosan felépített, nőies ruhatárnak. Az őszi szezonban olyan kulcsdarab, amely bármilyen szettben megállja a helyét, számtalan stílusban viselhető és a legtöbb alapdarabbal sikkesen, stílusosan kombinálható.

Noha a farmertrendek folyamatosan változnak, az ember általában nem egyetlen szezonra veszi meg a kiszemelt darabot. Valljuk be, a farmerek egyébként sem az olcsó holmik közé sorolhatók, hiszen már anyagukból adódóan is több pénzt kérnek el értük, mint egy lenge szoknyáért vagy blúzért. Mégis van egy határ, ami felett már nem szívesen költünk, de azért az ár és az érték aránya is fontos tényező.

Szerencsére nem kell egy kisebb vagyont a boltokban hagyni ahhoz, hogy a legújabb fazonok közül választhassunk egy sikkes darabot. A galériában összegyűjtöttük néhányat a kínálat legmenőbb farmernadrágjaiból, amelyek nem kerülnek többe nyolcezer forintnál.

 

Bár sokan nehéz szívvel és fogakat összeszorítva szánnak rá egy nagyobb összeget egy farmernadrágra, ebben az esetben tényleg igaz az, hogy a jól megválasztott fazon éveken át remek szolgálatot tesz. A farmerek igencsak strapabírók, ezáltal nem egyszerű szétmosni, tönkretenni őket. A divat hullámzásának is ellenállnak. Bár minden szezonban van egy újabb szabás, ami tarol az utcákon, a klasszikus verziók soha nem mennek ki a divatból.

Az idei kínálat roppant izgalmas, hiszen a szűkebb szárú és az egyébként listavezető széles szárú farmerek egyaránt megtalálhatók a repertoárban. Az ember azt gondolhatná, hogy az alsóbb árkategóriákban kizárólag divatjamúlt vagy unalmas darabokat lehet találni, ám ez cseppet sem igaz. Nyolcezer forint alatt is rálelhetsz a kiszemelt fazonra, hiszen a csinos slim nadrágok mellett a mamaszabású, trapéz és lezser verziók éppúgy megtalálhatók a polcokon.

A legfontosabb, hogy a vásárlás során gondold át, hogy mivel tudod párosítani az adott farmert, illetve fontos, hogy jól érezd magad benne és tényleg passzoljon az alkati adottságaidhoz. A divat mindig másodlagos, hiszen ha egy fazon nem áll jól vagy kényelmetlen, teljesen mindegy, hogy mennyit költesz rá, a későbbiekben garantáltan nem fogod hordani.

Kiemelt kép: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés