Az idei évben elképesztően változatos a felhozatal, a téli csizmadivat sportos, nőies és sikkes darabokat vonultat fel. Ezek a fazonok jól kombinálhatóak és izgalmassá teszik a hétköznapi megjelenést.

hirdetés

A téli csizmadivat sikkes darabokkal szolgál

Noha csupán egy apró részletről van szó, a megfelelő lábbeli kiválasztása a teljes megjelenés hangulatát befolyásolhatja. Egy vagányabb csizma még az elegáns holmikat is más színben tünteti fel, miközben a finom, netán magas sarkú verziók a lezser farmernadrágból csalogatják elő a benne rejlő nőiességet. Az idei divat nem finomkodik a stílusokkal és a különleges fazonokkal, sokszínű repertoárral készült a téli szezonra. Ezek között bárki megtalálhatja a hozzá leginkább passzoló darabot.

Az idei év nagy meglepetése egyértelműen a western, vagy cowboy fazon, amely hazánkban kisebb népszerűségnek örvend, mégis belopta magát az utcai divat színterére. A jó öreg klasszikusoknak sem intünk búcsút, az egyszerű lovaglócsizma és a nőies, finom vonalvezetésű magas sarkú bokafazon szintén szerepel a toplistán. Összeválogattuk a legmenőbb 2023-as darabokat.

 

Hatalmas előnyük, hogy nem csupán sikkessé és trendivé varázsolják a megjelenést, de kellően melegek és kényelmesek is. A legtöbb darabot a szimpla hétköznapokon bátran viselheted, ugyanis a trendi csizmák könnyedén alkalmazkodnak a rohanós munkanapokhoz. Mindemellett roppant sokoldalúak, ugyanis az egyszerű farmer-pulcsi kombináció mellett egy elegánsabb, finomabb megjelenést kölcsönző összeállítás mellett éppúgy megállják a helyüket.

A stílusok keveredése idén is hatalmas népszerűségnek örvend, így azzal sem nyúlsz mellé, ha egy vagányabb, merészebb csizmát elegáns holmikkal boronálsz össze. Ugyanígy a lezser cuccokat szépen, látványosan finomítja egy-egy könnyedebb, nőies lábbeli, így a magas sarkú darabokat bátran viseld farmernadrággal, esetleg bomberdzsekivel.

A színes daraboktól sem kell megijedni, az összkép remekül mutat, ha a csizma tónusa passzol a kabát, a sál vagy épp a kiegészítők árnyalatához. Az idei divatszínek ráadásul különleges, egyedi megjelenést biztosítanak, egy pillanat alatt ellensúlyozzák a téli időszak komorságát.

Kiemelt kép: Edward Berthelot/Getty Images.

Galéria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés