Kendall Jenner megmutatta, hogy az őszi divat milyen csizmafazonokkal szolgál, és hatalmas meglepetést okozott. Még a feltűnő rózsaszín árnyalat is belefér az utcai divatba idén, sikkes és szexi darabokat vonultat fel a repertoár. A Jimmy Choo kampányfotói még a hűvösebb időhöz is meghozzák a kedvet.

hirdetés

Az őszi szezonról szinte mindenkinek a rozsdaszínek, a barnás és vöröses árnyalatok ugranak be, a fáradt avartónusok gyűjtőhalmazába pedig még talán az élénkebb narancssárga is belefér. A tavaszi-nyári időszakban viselt vibráló tónusok ilyenkor már általában háttérbe szorulnak, az utcai divat átvált a komorabb, mélyebb árnyalatokra. Ám nem rendeltetésszerű, hogy búcsút kell inteni a vidám, üde koloritoknak, a feltűnőbb színek elképesztően feldobják a megjelenést, zseniálisan ellensúlyozzák a borongós napok hangulatát.

Kendall Jenner megmutatta az őszi divat sikkes csizmafazonjait

A Jimmy Choo őszi kampánya nem csupán a menő csizmákkal és a látványos színekkel éri el, hogy a hideg őszi napokra még csak gondolni se kelljen, a koncepció éppen annyira izgalmas és üdítő. A medenceparti beállítások elképesztően különlegessé varázsolják a képeket, a sorozat cseppet sem kelti egy borús, hűvös szezon látszatát. A márkától nem szokatlan a medencés luxushangulat. A nyári kollekció kampányfotói szintén erre az elemre épültek, illetve korábban ugyancsak megjelent náluk ez a tematika.

Bár a vénasszonyok nyara idén elmarad a jóslatok szerint, a pálmafás Los Angeles-i miliő felidézi annak hangulatát.

Az őszi kollekció hatalmas meglepetése a Barbie baba rózsaszínjében ragyogó darab, amit Kendall elképesztő magabiztossággal visel. A fotók kompozíciójának középpontjában a modell áll, a gyönyörű csizmáról mégsem vonja el a figyelmet. Mivel tombol a barbiecore irányzat, a lábbeli árnyalata nem is annyira meglepő. Az már annál inkább, hogy a Jimmy Choo az őszi repertoárban rukkolt elő ezzel a merész változattal.

 

Habár első blikkre furcsa ötletnek tűnhet a cuki rózsaszín csizma viselése az őszi, borongós napokon, jobban átgondolva elképesztően izgalmassá teheti a megjelenést. Idén nem lehet túltolni a vattacukorvilágot, akár a teljes outfit rózsaszínbe borulhat, még azzal sem eshetsz túlzásba. Való igaz, hogy a hasonló holmikból abszolút visszaköszön a Doktor Szöszi-stílus, ám Kendall bebizonyította, hogy egy kis határozottsággal sikkesen nőies és vagány lehet a cukorkatónus.

A legújabb Jimmy Choo darabokkal nem finomkodott a márka, a tündéri rózsaszín mellett az ütős fémhatású verzió is megtalálható a repertoárban. A bővebb térdfazon csinos megjelenést biztosít, szélesebb vádli esetén is előnyösen formálja a lábakat.

A csizmák mellett a jól bevált fehér edzőcipő is felbukkan, ami elegáns és hétköznapi szettekhez éppúgy bevethető.

 

Kiemelt kép: Jeremy Moeller/Getty Images.

Cikkfotók: Carlijn Jacobs/Jimmy Choo.

  • Megosztás:
hirdetés