A 2023-as táskadivat mindenkinek tartogat meglepetéseket, a nőies, elegáns darabok mellett a vagányabb, merészebb stílusok is megtalálhatók a repertoárban.

hirdetés

A 2023-as táskadivat izgalmas és sikkes darabokat vonultat fel

Miközben egyesek csupán két-három alapdarabot variálnak a hétköznapok során, másoknak kész táskaarzenál pihen a gardróbjában. A kiegészítőkből sosem elég, habár a férfiaknak ezt nem egyszerű határozott érvekkel alátámasztani. Egy-egy sikkes táska akár az öltözék stílusát is képes teljesen megváltoztatni, sokszor ez az apró részlet az, ami valóban meghatározza az összképet.

Minden évben más és más stílusok, fazonok vannak porondon, a 2023-as esztendő azonban mindenkivel kegyes, ugyanis számtalan különböző formavilágú és megjelenésű darab között lehet válogatni. A menő, vagányabb táskák mellett a letisztult, minimalista verziók is megtalálhatók a kínálatban, miközben régi klasszikusok tértek vissza a népszerűségi lista élére.

A galériában megmutatjuk, hogy melyek azok a csinos, trendi darabok, amelyek idén garantáltan ellepik az utcákat. Akár elegáns, akár hétköznapi megjelenésről legyen szó, ezek között abszolút megtalálhatod a hozzád leginkább passzoló táskafazont.

 

Az idei év tele van meglepetésekkel, már ami a divatot illeti. Izgalmas trendek és sikkes fazonok jelentek meg a repertoárban, a stílusos szettekhez pedig egyértelműen izgalmas táska dukál. Számtalan különböző változat között lehet válogatni. A retró szerelmesei éppúgy megtalálhatják a kedvencüket, mint azok, akik inkább a modernebb, letisztultabb vagy elegánsabb darabokért rajonganak.

A táska ugyan apró részlete a hétköznapi szetteknek, mégis nagyban befolyásolja a megjelenést. Egy egyszerű, monokróm összeállítás mellett egy színes vagy metálfényű darab például hatalmas hangsúlyt kap, de az elegáns holmik fényét is még tovább emelik a fémdíszítésű, csinos verziók. Bár sokan mindennap ugyanazt a táskát viselik, érdemes kicsit trükközni a különböző fazonokkal és stílusokkal, mert hihetetlenül meg tudják bolondítani az unalmas, átlagos összeállításokat.

A kiegészítők méretét tekintve is igencsak nagy a szórás. Az oversize holmik divatja tarol 2023-ban, így nem meglepő, hogy a hatalmas bevásárlótáskaszerű darabok is megjelentek az utcai divat mezején. A hatalmas, már-már zsákra hajazó táskák mellett azonban a kis füles, apró verziók is felbukkannak a kínálatban, így minden alkalomra megtalálhatod a legkényelmesebb, legpraktikusabb fazont.

Kiemelt kép: Edward Berthelot/Getty Images.

Galéria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés