Az őszi divat egyik legelegánsabb darabja az időtálló lovaglócsizma, melynek Katalin hercegné is nagy rajongója. Az elmúlt években számtalanszor jelent meg ebben a letisztult lábbeliben. A sima egyszerű csizma mindenhez passzol, nem csoda, hogy rákaptak a divatimádók.

hirdetés

Katalin hercegné még a lezserebb összeállításokba is belevisz egy csipetnyi eleganciát, az őszi-téli szezonban ehhez a legkézenfekvőbb eszköze a finom bőrből készült lovaglócsizma. Ezt a letisztult, egyszerű fazont a lovaglás világából emelte át a divat, az eredetileg sportoláshoz szánt lábbeli legtöbbször díszítés nélkül készül, ezért remekül beültethető az egyszerűbb összeállításokba.

Katalin hercegné általában nadrággal, lazább dzsekivel viseli a lovaglócsizmát. Ám láthattuk már rajta hosszabb kabáttal, pulóverrel és inggel kombinálva.

A lovaglócsizma az aktuális divat kedvence: minden stílusban jól mutat

A lovaglócsizma az elegáns szettek kedvelt darabja, gyakran a preppy stílusú összeállítások alapja. Ez nem véletlen, hiszen örök darab, amely remekül illeszkedik a rakott szoknyákhoz, farmerekhez, elegáns szabású nadrágokhoz. Bármilyen stílusú kabáttal kombinálható, jól mutat a lezserebb felöltőkkel, ám az eleganciának sem szab gátat.

 

A napos őszi időben viselheted miniszoknyával vagy rövidnadrággal. Könnyedén elegánssá varázsolhatod a szetted garbóval, illetve blézerrel. A színekre érdemes odafigyelni, ősszel ismét előkerül a bézs és a barna.

A lovaglócsizma az egészen egyszerű összeállításokat is képes sikkessé, nőiessé varázsolni. Remekül kiegészíti a szűk szárú farmereket.

A csizma jól mutat a preppy stílus jellemző ruhadarabjaival. A fehér nadrág, kötött pulóver, és a ballonkabát mind időtálló kulcsdarab. Ha mindezek egy öltözékbe kerülnek be, akkor sem válik unalmassá az összkép.

Nem csupán a nadrágokkal mutat jól a lovaglócsizma, szoknyával éppúgy viselheted. Ebben az esetben is megmaradhatsz a visszafogott nőies stílus vonalán, elegendő, ha fehér inggel, blézerrel, és pár letisztult kiegészítővel kombinálod.

 

Kiemelt kép: Edward Berthelot / Getty Images. 

Képek a cikkben: Max Mumby/Indigo, Edward Berthelot / Getty Images. 

  • Megosztás:
hirdetés