Kíváncsiak voltuk, mihez lehet hozzájutni manapság 5 ezer forint alatt a divatcuccok terén, és meglepő módon jól kihasználható tavaszi darabok, illetve divatos kiegészítők akadtak a horgunkra. A gyorsan változó leárazások helyett a már újonnan beérkező kollekciókat vizslattuk át.

hirdetés

Az új szezon kínálata már a friss trendeket üdvözli, így meglehetősen színes és sokrétű a felhozatal. Talán nem vagyunk egyedül azzal, hogy a divatos külcsín és a hordhatóság mellett az ár is igencsak fontos szempont számunkra a tavaszi darabok beszerzésekor.

A tudatos vásárlás, ha nem is zárja ki teljesen, de alapos megfontolás alá veszi a divatcuccok impulzív vételezését. Ha az ember jól kihasználható ruhatárat akar, fontos, hogy az többnyire összekombinálható elemekből, valamint stílusában átlátható, könnyedén formálható ruhaneműkből és kiegészítőkből álljon.

Akár elegáns, akár lezseren vagány a vezérfonal, érdemes nem csupán egy jól behatárolható stílushoz, hanem egy könnyedén alakítható, mixelhető, többpólusú módihoz ragaszkodni. Jó, ha a sportos, elegáns, nőies és semleges alapelemek éppúgy megtalálhatók a gardróbban.

Ilyen cuccokra bukkantunk a kínálatban 5 ezer forint alatt: tavaszi darabok elérhető áron

Tavasszal nem muszáj az egész szezonális ruhagyűjteményt lecserélni, megújítani, olykor már egy-egy kiegészítő beemelésével fel lehet frissíteni az összképet. A semleges, jól variálható és sokféleképpen kihasználható alapdarabok tökéletesen együttműködnek a trendi kiegészítőkkel, ilyenformán megadják az újdonság varázsát.

 

Olykor elegendő egy-két merészebb, színesebb újdonság, például egy csinos szoknya vagy body, esetleg egy karakteresebb táska, divatékszer, kendősál, hogy a régi cuccok is új fényben mutatkozzanak a friss holmik kombinálásával. Még jobb, ha ezek a tavaszi darabok 5 ezer forint alatt beszerezhetők, persze azért nem árt résen lenni, és figyelni a minőségre.

A divatüzletek többségénél nagyon hullámzó a minőség, így ennek a szempontnak sajnos nem tudtuk alávetni a válogatásunkat. Elsősorban az ár, a külcsín és a divatosság alapján szelektáltunk.

 

Kiemelt képek: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés