A tavaszi időszak minden évben felpörgeti az átmeneti kabátok trendjét. Idén bátran válogathatsz a stílusok között, elképesztően izgalmas és sikkes a repertoár.

hirdetés

Csinos tavaszi átmeneti kabátok, amelyek feldobják az unalmas szetteket

Az átmeneti időjárás sokszor csúnyán kibabrálhat velünk, ám a réteges öltözködés trükkjeivel könnyedén át lehet vészelni a változékony hőmérsékletet. A tavaszi repertoár ráadásul nem csak rendkívül praktikus, idén roppant változatos is, legyen szó bármilyen stílusról, árnyalatról vagy anyagról, a lehetőség abszolút adott, hogy megtaláld a hozzád leginkább passzoló kabátot.

Minden évnek és szezonnak megvan a maga sztárfazonja, 2023-ban egyértelműen a ballonkabát hódít, azonban szerencsére a sportos, lezser és vagány darabok sem szorulnak háttérbe. Ezek a csinos, sikkes átmeneti kabátok látványosan feldobják az unalmas szetteket, stílusossá teszik a megjelenést.

A szezon csinos, menő fazonjait válogattuk össze a képgalériában. Árakkal és lelőhelyekkel mutatjuk őket.

 

Aki a hétköznapokon is ragaszkodik az eleganciához, egyértelműen a hosszú, karcsúsító hatású ballonkabátokban találja meg a sikkes, kifinomult összhatást. Akár farmernadrággal, akár kosztümszettekkel remekül mutatnak, de a könnyed, légies kabátok egy szoknya felett éppúgy megállják a helyüket. Nem csak a klasszikus fekete és bézs verziókkal érdemes kísérletezni, a különböző púderárnyalatok és az élénkebb, magenta darabok éppúgy feldobják a megjelenést.

Ha már elegancia, nem szabad lehagyni a listáról a sikkes tweedanyagú kabátkákat, blézereket sem. Manapság elképesztően felkapta őket a divat, ráadásul nem csupán kifinomult ruhák mellett vethetők be, az egyszerű farmer és sportcipő kombinációt is képesek nőiesebbé varázsolni.

A lezser stílushoz egyértelműen a vékonyabban szabott bomberdzsekik és a farmerkabátok passzolnak, de a vagány bőrdzsekikről sem szabad megfeledkezni. Ezek mind-mind kortalanok, ráadásul soha nem mennek ki a divatból, így megéri beruházni egy-egy időtálló, minőségi darabra.

A legjobb, hogy a különböző stílusok kombinálásával még kifinomultabbá válhat az öltözék, éppen ezért nem kell tartani a merész vagy éppen laza kabátok és elegáns, nőies holmik összeboronálásától. A bőrdzseki szuperül mutat csinos szoknyával, ahogy a farmerkabát szintén megbolondítja az egészruhás, letisztult hangulatú szetteket. Ezek a párosítások remekül hozzák a lezser eleganciát.

Kiemelt kép: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés