Bár télen is akadtak enyhébb napok, amikor előkerülhettek a szekrényből az edzőcipők, az utcai viselésre tervezett sneakerek szezonja tavaszra érik be igazán. Letisztult és extravagáns darabok egyaránt akadnak a kínálatban, amelyek könnyedén kombinálhatók a színes átmeneti ruhatárral.

hirdetés

A napsütéses órák gyarapodásával ismét felpezsdül az élet vérkeringése, az aktívabb napokhoz pedig tökéletesen passzolnak a tavaszra tervezett edzőcipők, melyek színesek, csajosak, dizájnosak.

Kényelmes kialakításukkal és vidám megjelenésükkel abszolút illeszkednek az új szezon friss és élénk árnyalatokban pompázó ruhaválasztékához, ugyanakkor a mindennel kombinálható, praktikus sneakerek sem hiányoznak a repertoárból.

Bátran kifejezheted színes egyéniségedet: menő edzőcipők tavaszra

A Valentin-nap már egy kis ízelítőt ad a tavasz romantikájából, és bőven akadnak olyan edzőcipők a kínálatban, melyekkel játékosabbá teheted a nőies szettedet. A szív alakú mintázat azonban nem csak ennek az alkalomnak az örömére süthető el, csodás kiegészítése lehet a bohókás, letisztult, valamint a pirosban játszó öltözékeknek.

 

Nem okoz nagy meglepetést, hogy az év színe, a vérpezsdítő magenta is felkerült a sportos lábbelik palettájára, de olyan üde színfoltok is jelen vannak a választékban, mint a rügyfakadás friss világoszöldje, a rózsaszín minden tónusa, valamint a lila, a kék és a narancssárga pasztelles és vibráló verziója.

A nyugodt földszínek és nude árnyalatok szintén nem vesztek ki a kollekciókból, melyek finom összhangot teremthetnek a nőiesen lezser szerelésekbe ültetve. Ami a dizájn hangulatát illeti, az inspirációk középpontjában még mindig a kilencvenes és korai kétezres évek divatja áll, ez pedig magával vonzza a platformos talpú, magasított szárú és kissé szélesebb fazonú kialakításokat.

Bár az ormótlan edzőcipők trendje még nem csengett le, a tavaszra tervezett darabok között már lényegesen több keskenyebb orrú, klasszikus megoldás található, amely a sportosan laza, illetve a nőiesen lezser öltözékekkel éppúgy megtalálja a közös hangot.

A farmer-blézer népszerű kombinációjában a cipő lehet az üde színfolt, a dizájnos fókuszpont, esetleg az érzékeny balansz megteremtésének eleme. Vidám, színes és letisztult utcai sportcipőket válogattunk össze az új kínálatból!

Kiemelt kép: Edward Berthelot/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés