Ha sokoldalúan variálható alapdarabok is fellelhetőek a tavaszi ruhatáradban, sietős reggeleken sem kerget az őrületbe az a bizonyos dilemma, hogy mit is kapj fel gyorsan magadra?

hirdetés

 

Van, aki kisujjból kirázza, van aki praktikákat használ, egy viszont biztos: szinte mindenkinek elkél néha a segítség az öltözködés terén. Hiszen akármennyire is felkészültnek érzi magát az ember, olykor bizony sikerül elaludnia, esetleg kiderül, hogy még mindig a szennyesben lapul a kigondolt felső, vagy éppenséggel ráférne egy kiadós vasalás, de arra már nincs idő.

Ilyen esetekben sem érhet meglepetés, ha van pár könnyen variálható alapdarab a gardróbodban, ami fejtörés nélkül összeboronálható bármivel, és a jó megjelenés azonnal borítékolható. Mutatjuk, hogy lehet tervezés nélkül, szinte varázsütésre, extra divatos szetteket összerittyenteni.

Ezek a tavaszi alapdarabok mindig megmentik az öltözéket

Nevezhetjük a divat régi motorosainak azokat a holmikat, amelyek olyan hatással bírnak, hogy bármilyen egyszerű ruhával kombinálhatod őket, biztos, hogy továbbra is uralják a megjelenést, és nem veszítik el karakterességüket.

 

Mivel tavasszal végre lekerülnek a nagykabátok, jobban teret kap az egyén, hogy divatérzékét megcsillogtathassa. A szabadabb öltözködéssel előkerülnek a vékonyabb, de még mindig meleget adó dzsekik, és a vastagabb blézerek. A nadrágok mellett pedig ismét teret hódíthatnak a rövidebb szoknyák. Azonban ne feledkezz meg a kiegészítőkről sem, ugyanis sokszor egy dizájnos öv vagy fülbevaló adja meg azt a pluszt, amitől igazán sikkessé válik a szerelésed.

Kiemelt képek: Christian Vierig, Edward Berthelot, Jeremy Moeller/Getty Images.

Képgaléria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés