A póló és a nadrág párosa az egyik legalapvetőbb összeállítás a mindennapokban, mégsem lehet ráunni, bármerre is mozdul a divat, hiszen rendkívül változatosan viselhető.

hirdetés

Egyszerű alapdarabok nélkül nem létezik sokoldalú ruhatár, éppen ezért, a legtöbb nő szekrényében többféle fazonú póló és nadrág lapul, melyek letisztult, mégis remek párost alkotnak együtt, de külön-külön is változatosan variálhatóak.

Elcsépelt, mindenki számára jól ismert kombináció ez, mégsem érdemes leírni azzal, hogy egyhangú, vagy túlságosan snassz, hiszen a kiegészítők, szabások, színtónusok megválasztásával más-más stílust tükrözhet, ezáltal tengernyi verzióban el lehet sütni a mindennapok során.

A póló és a nadrág párosa szolid, puritán változatában éppúgy stílusos és divatos lehet, mint vagány vagy különleges részletekkel fűszerezve, ennek köszönhetően a biztonsági játékosok és a bevállalósak egyaránt kiaknázhatják a benne rejlő lehetőségeket.

A póló-nadrág párosa nőies, letisztult és vagány stílusban: ilyen sokféleképpen viselheted

Attól függően, hogy szűk vagy bő pólót választasz, illetve milyen típusú, szabású nadrággal boronálod össze a kiszemeltedet, könnyedén megalapozhatod az öltözék letisztultan nőies, esetleg lezser, laza megjelenését. A kiegészítők kombinálásával szintén meghatározhatod az összeállítás stílusát, hangulatát, valamint az összehangolt árnyalatokkal ugyanígy formálhatod a külcsínt.

 

Tavasszal könnyű dolgod akad, a legegyszerűbb választás, ha ballonkabáttal, vagány dzsekivel vagy blézerrel, kardigánnal egészíted ki a póló és a nadrág párosát, így könnyedén elviheted akár retró, lezseren elegáns, esetleg mértéktartóan nőies irányba az alapként szolgáló szettet, ám merészebb stílusmixek kialakítására ugyancsak sok lehetőséged adódik.

A sportos oldalzsebes nadrág például egy csapásra bohém stílusban tetszeleghet, ha mintás póló szegődik hozzá társként, színes kiegészítőkkel megspékelve. A csíkos, lenge, pizsamahatású nadrág pedig könnyedén nőies szintre emelhető világos blézerrel, felsővel és körömcipővel kombinálva. A színritmussal elérheted, hogy ne legyen zavaros, kaotikus az összkép, így a mintás holmi akár fókuszpontként is funkcionálhat egy alapvetően letisztult, könnyed tavaszi öltözékben.

A bőrhatású dzseki vagy blézer egy kis vagányságot csempész az egyszerű összeállításokba, úgymond karakteressé teszi az alapdarabokból felépített szetteket.

Kiemelt képek: Edward Berthelot/Getty Images.

Képgaléria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés