Victoria Beckham szerint az őszi alapdarabok egyáltalán nem unalmasak, elképesztően stílusosan variálja őket. Még a kötött pulóverből is kihozza a maximumot, elegáns szettekben is bátran beveti az egyébként lezser felsőket.

hirdetés

Őszi alapdarabok Victoria Beckham ruhatárában

Victoria Beckham már a Spice Girls-időszakban igazi divatdiktátornak számított. Noha akkoriban egészen más trendek taroltak, az évek múlásával Victoria határozottan követte a divat hullámzását, egy jóval finomabb, minimalistább ízlés alapján építette fel hétköznapi ruhatárát.

Mondhatnánk, hogy az egykori énekesnő a minimalizmus és az elegancia mintaképe. Nagyon gyakran visel kifinomult öltönynadrágokat, blézereket, csinos blúzokat, ráadásul kifinomultan figyel a harmonizáló összképre. A gardróbban azonban nem csupán irodai szettek lapulnak nála, az őszi időszak szimpla kulcsdarabjaival is zseniálisan trükközik.

Victoria mesterien variálja a szimpla kötött pulóvert, a sikkes kabátokat és nadrágokat. Mindig tökéletes fazon-, illetve anyagpárosításokkal rukkol elő, pedig sokszor tényleg merész kombinációkat vállal be. A galériában mutatjuk, hogy hogyan teszi izgalmassá az őszi összeállításait.

 

Victoria Beckham esetében az igazi stílusfűszer mindig a részletekben rejlik, na meg a változatosságban. Noha a stílusa abszolút kiforrott már, s egyértelműen meg lehet mondani, hogy milyen is egy victoriás szett, néha-néha belecsempész némi izgalmat a megszokott összképbe.

Leginkább a fekete árnyalatot kedveli, ami mindig eleganciát és magabiztosságot, határozottságot sugall, az elmúlt időszakban egyre többet bűvészkedik a látványosabb színkombókkal. Imádja a monokróm, letisztult és elegáns szetteket, azonban nem fél megtörni az összhangot egy-egy erőteljesebb kontraszttal.

Habár mindig elegáns és nőies, a stílusok között is merészen válogat. A vagány bőrdzseki ugyanúgy részét képezi a ruhatárának, mint a dögös miniszoknyák vagy finom, minimalista szövetkabátok. Követi az aktuális trendeket, de nem ragaszkodik foggal-körömmel az ajánlásokhoz. Az alkati adottságaihoz igazítja a fazonokat, személyes ízlésére formálja az éppen futó trendeket.

Amit Victoriától mindenképpen érdemes ellesni, az a változatosság. Ahogy a galéria is szemlélteti, jóformán mindig más stílusban, színben és hangulatban mutatkozik. Ehhez ráadásul nem kell a teljes ruhatárnak eltérő darabokból felépülnie, pusztán apró részletekkel is el lehet érni, hogy az őszi összkép mindig más stílust hozzon és mutasson.

Kiemelt kép: Marc Piasecki/GC Images/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés