Victoria Beckham stílusa alapvetően a letisztult elegancián alapszik, azonban imádja az extrémebb, feltűnőbb kiegészítőket. Rendszerint feldobja megjelenését egy-egy színes, különleges darabbal.

hirdetés

Victoria Beckham stílusa egyszerre elegáns és egyedi

A letisztult, könnyed elegancia mellé a szótárba akár Victoria Beckham neve is kerülhetne, ugyanis minden alkalommal kifogástalanul nőies összeállításokban mutatkozik a nyilvánosság előtt. A nevét viselő márka darabjai is a visszafogottság, letisztultság elvét követik, Victora egyértelműen az egyszerűen kombinálható kulcsdarabok híve.

Noha szimpla alapdarabokat visel, a fazonokkal, a könnyed árnyalatokkal és a minőségi, elegáns anyagokkal mindig eléri, hogy lehengerlően stílusossá és nőiessé váljon az összkép. Nem gondolja túl a szettjeit, a legtöbb outfit ugyanarra a sémára épül, megjelenése mégsem unalmas, sőt, van benne valami plusz, valami különleges, amitől abszolút egyedivé válik.

Victoria Beckham trükkje tulajdonképpen a részletekben keresendő. Imádja az extrémebb, feltűnőbb kiegészítőket, amelyek látványosan megbolondítják a letisztult szetteket. A merészebb cipők és táskák a stílusán mit sem változtatnak, az összkép mégis egészen más fényben tündököl.

A galériában összegyűjtöttük Victoria legütősebb összeállításait, amelyek egytől egyig a kiegészítőktől válnak különlegessé.

 

Ha eleganciáról van szó, a legtöbben igyekeznek tökéletes harmóniát teremteni a ruházatukkal. Ilyenkor az első gondolat egyértelműen az, hogy a cipő és a táska sem üthet el túlzottan az aktuálisan viselt ruhától, tehát stílusában és árnyalatában, esetleg mintázatában vagy anyagában sem különbözhet az összeállítás fő elemeitől.

Victoria Beckham ezt másképp gondolja, s akár a klasszikus párducmintás holmikat is lazán összeboronálja egy kék cipővel és táskával, ami első blikkre talán még furcsának, sőt kifejezetten merésznek és össze nem illőnek tűnhet. Az eredmény mégis befogadható és sikkes, az egyedi kombináció olyannyira meghökkentő, hogy talán éppen ezért válik rendkívül stílusossá.

A ruhatárában rengeteg egyszerű fekete vagy éppen fehér ruha található, melyeket rendszerint színes, merészebb árnyalatú cipőkkel és táskákkal párosít. A látványosabb kiegészítők nem vonnak le az elegancia értékéből, cseppet sem bontják meg az összhangot, csupán egy kis színt és merészséget csempésznek a letisztult hétköznapi megjelenésbe.

Kiemelt kép: Pierre Suu/GC Images/Getty Images.

Galéria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés