A tavaszi, szeszélyes időjárásban könnyű megfázni, így az átmeneti időszakban a bokacsizmák lehetnek a legjobb barátaink. A sikkes kis lábbelik könnyedén kombinálhatóak, és akár még nőies ruhákkal is jól mutatnak.

hirdetés

A bélelt lábbelik után valóságos felüdülésnek számítanak a tavaszi csizmák, amelyeket sokkal könnyebb variálni. A felhozatal igazán színes, hiszen a klasszikus magas sarkú fazonok mellett a vagányabb platformos darabokat is megtalálhatod a kínálatban. A könnyed cipellők szoknyához, ruhához és nadrághoz egyaránt szuperül passzolnak, ráadásul a stílusmixelő trendeknek köszönhetően, egyre szélesebb a lehetőségek palettája, így gyakorlatilag bármivel viselheted őket.

A sáros, latyakos, téli időben legtöbbször a praktikum kerül előtérbe, így a fekete színű csizmák a legkelendőbbek. Ám az enyhébb időjárás ismét visszahozza a vidám színekben játszó kreációkat. A bézs vagy fehér kiegészítők jól illeszkednek a tavaszi színpalettához.

Sokoldalú bokacsizmák: ezek a nőies fazonok uralják a tavaszi szezont

A vékonyabb bakancsok is megtalálhatóak a felhozatalban, melyek jól mutatnak farmerral, vagy sikkes átmeneti ruhákkal. A retró hatású westerncsizmák körüli őrület sem csitult, a nőies fazonokat az őszi szezonban is ki tudod majd használni. A hatvanas évek divatstílusára hajazó fehér lábbelik szintén felbukkannak a kínálatban, amelyek minden szettet izgalmassá varázsolnak. A pasztellszínben pompázó bokacsizmákkal érdemes tenni egy próbát, hiszen lágyságukkal kifinomulttá teszik a szerelést.

A legnőiesebb fazonok közül válogattunk, amelyek pillanatok alatt felturbózzák a megjelenést. Képgalériánkban mutatjuk a sikkes félcsizmákat, melyek online kaphatóak.

Kiemelt kép: Edward Berthelot / Getty Images. 

  • Megosztás:
hirdetés