Kétségtelen, hogy a táska a legpraktikusabb divatelem, hiszen a jól megválasztott kiegészítő képes új szintre emelni a megjelenést. Ezért érdemes mindig körültekintően választani, hiszen a klasszikus retikülök akár éveken keresztül színesíthetik a ruhatárat. Mutatjuk, milyen irányt vesz idén a tavaszi táskadivat!

hirdetés

A megfelelő táska nagyszerű kiegészítése lehet a megjelenésnek, hiszen a csinos kiegészítők segítenek az öltözéken belüli harmóniát megteremteni. A cipőhöz, az övhöz, vagy a szett valamely részletéhez tökéletesen passzoló darab eleganciát és letisztultságot sugall. Természetesen a retikülök stílusfűszerként is megállják a helyüket, hiszen a formabontó kreációk csak még izgalmasabbá teszik a divatos összeállításokat.

Mit ígér a tavaszi-nyári táskadivat?

A nosztalgikus inspirációszikrák továbbra is felpezsdítik a táskadizájnokat: a most divatosnak számító fazonok főként a kilencvenes évek kreációira hajaznak. Az apró válltáskák uralják a kínálatot, amelyeket a tervezők különféle láncokkal és egyéb látványos részletekkel díszítettek.

A hatvanas évek letisztult fazonmegoldásai is megjelennek a felhozatalban, ehhez a legnagyobb inspirációt a Gucci Jackie névre keresztelt táskája jelenti. A húsz évvel ezelőtti formák és stílusjegyek úgyszintén visszaköszönnek a kínálatban – az apró baguette lesz a tavaszi-nyári szezonban a legfelkapottabb!

 

Bár a fő irányvonalat továbbra is a retró kialakítások jelentik, mégis megjelennek a fonott részletekkel felturbózott kreációk, amelyek már önmagukban stíluselemnek számítanak. A különlegesebb retikülök minden szerelést megbolondítanak, és akár még egy egyszerű farmeres összeállítást is képesek az újdonság varázsával felruházni.

Tavasszal az időtálló fekete retikülök mellett ismét felbukkannak a fehér kreációk, amelyeknek a nyári szezonban szintén hasznát veheted. A pasztellárnyalatok sem maradhatnak ki a repertoárból, melyek nagyszerűen illeszkednek a friss, tavaszias színpalettához.

 

Kiemelt kép: Streetstyleshooters / Getty Images. 

Képgaléria nyitóképe: Jeremy Moeller / Getty Images.  

  • Megosztás:
hirdetés