A Bulgari név hallatán mindenkinek a luxusékszerek és parfümök ugranak be elsőre. Ám idén a különleges táskák is reflektorfénybe kerülnek a nívós márka repertoárjában, hiszen a híres Mary Katrantzou alkotta újra a divatház ikonikus darabjait.

hirdetés

Az olasz ékszercég kiegészítői már az ötvenes években lenyűgözték a nőket: a hollywoodi filmcsillagok egyenesen imádták a csillogó csecsebecséiket. Ingrid Bergmant és Elizabeth Taylort is láthattuk a vásznon Bulgari ékszerrel. A hatvanas évek legendás manökenje, Veruschka szintén azon szerencsések közül való, akik viselhették a divatház valamely gyémántos kreációját.

A milliókat érő ékszercsodák és órák mellett idővel a parfümök is megjelentek a luxuscikkek között, a különleges illatelegyek pedig sok nőt meghódítottak. Az olasz márka egyéb kiegészítőkkel is megörvendezteti a divatimádókat: bőrből készült táskákat, pénztárcákat szintén találhatunk a kínálatban.

A Bulgari ikonikus táskáit Mary Katrantzou gyönyörű mintái ékesítik

Az előző szezonokban már több híres tervező is újragondolta a népszerű retikülöket, idén pedig Mary Katrantzou különleges mintái díszítik a Serpenti táskákat. A görög divattervező egyedi, mintás kreációival vált ismertté, a színpompás darabjait Cate Blanchett is imádja. Katrantzou az elmúlt években többek között a Victoria’s Secret márkával is piacra dobott egy kollekciót, a szexi darabok hatalmas sikert arattak.

A kézzel készített retikülöket pillangókkal egészítette ki a tervező, így igazán különleges darabok születtek, amelyeken már nemcsak a kígyók kaptak főszerepet. Az aprólékos díszítést úgyszintén kézzel készítették, a lepkék gyöngyökből és fém lapocskákból állnak.

A csinos fazonok kígyó alakú pántot kaptak, a szépen kidolgozott, kecses formák pedig csak még elegánsabbá teszik a finom kreációkat.

A görög dijázner a táskákhoz passzoló ruhákat is alkotott, amelyeket csillogó pikkelyekkel és pillangókkal tett izgalmassá. A különleges ruhadarabokat Natalia Vodianova ölthette magára. A kígyóbőrre hasonlító kreációk elképesztően látványosak, a divatfotók egy mesés fantáziavilágba kalauzolják az embert.

 

Kiemelt kép: Hugo Comte / FashionGoneRogue.com.

  • Megosztás:
hirdetés