A harisnya sérülékeny mivoltából kiindulva gyakran fogyóeszköz, de nem érdemes teljesen kifogyni belőle, mivel könnyedén lehet a megjelenés csúcspontja. Pláne, ha nem egyszerű fajtáról van szó, hanem színes, csillogó, vagy mintás darabról, amivel remekül feldobhatóak a letisztult szettek!

hirdetés

 

Biztosan sokunknak van olyan emléke, amikor gyerekként, aggódó szüleink akaratával ellenszegülve menekültünk, nehogy ránk kerüljön az akkor még béklyónak gondolt harisnya. Még csak nem is sejtettük, hogy egyszer ezért odáig leszünk, ahogyan azt sem, mennyi lehetőség rejlik ebben a kiegészítőben, ami nem csak a lábak melegen tartására szolgál, főleg manapság!

A színes és mintás harisnya szuper divatkiegészítő lehet: így a legnőiesebb

A harisnya nem csak funkcionális darab, ezt az is alátámasztja, hogy milyen széles választékban kapható napjainkban. Több olyan oldala van, amiért szerethetjük, mint például az, hogy nagyon praktikus, hiszen melegen tart, és lássuk be, egy-egy olyan alkalommal is kihúzott már minket a pácból, amikor nem volt épp selyemsimaságú a lábunk, de nagyon szerettük volna felvenni kedvenc szoknyánkat vagy ruhánkat.

Ám mindezek mellett elképesztően jó stíluseleme lehet az öltözéknek: akkor is, ha összeklappol a táskával, cipővel, és akkor is, ha inkább kiemelkedik a harmonikus összképből. A mintás és színes darabok kihangsúlyozzák a lábakat, míg a sötét és semleges árnyalatú harisnyák hagyják a ruhát érvényesülni. Amennyiben visszafogott öltözék mellett döntesz, ami önmagában elég sótlannak tűnik, akkor egy jól irányzott mintaválasztással izgalmasabbá, és még sikkesebbé teheted a megjelenésedet.

Mutatjuk, milyen sokféleképpen játszadozhatsz ezzel a nőies divatelemmel! A retró trendekhez kapcsolódva, a csipkés és neccharisnya egyaránt képbe kerülhet, de a színeket, mintákat éppúgy kedvedre variálhatod letisztult, vagy épp színblokkos formában.

 

Kiemelt kép: Christian Vierig/Getty Images.

Galéria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés