Ezek az izgalmas szettek lapos talpú cipővel is nőiesek és sikkesek, határozottan feldobják a tavaszi megjelenést. Csinosak, stílusosak és nem mellesleg kifejezetten kényelmesek is.

hirdetés

Sikkes tavaszi szettek lapos talpú cipővel

Sokan mind a mai napig nehezen engedik el a magas sarkú cipőket és szandálokat, amikor nőies megjelenésre törekednek, ám, ha nem alkalmi viseletről van szó, nem feltétlenül kell magasított sarkakon egyensúlyozni ahhoz, hogy valóban sikkes legyen az összkép.

Természetesen egy csinos körömcipővel minden összeállítás finomabban mutat, a magas sarkú lábbelik ugyanis még a lezser farmernadrágokat is egy pillanat alatt elegánsabb szintre tudják emelni.

Ennek ellenére, nem kell lemondani a nőies megjelenésről abban az esetben sem, ha valaki nem szeret magassarkúban flangálni, mert nem érzi kényelmesnek a nap folyamán. Lapos talpú cipőkkel éppen olyan sikkes lehet az összkép, csak az apró részletek összehangolására kell fokozottabban figyelni. A menő stílusmixek térhódításával ráadásul nem csak a topánok és szandálok, az edzőcipők is feliratkoztak a lezser elegancia listájára, így aztán tényleg van miből válogatni.

A galériában mutatunk néhány sikkes, nőies összeállítást, amelyekhez elegendő egy pár kényelmes lapos talpú cipő.

 

Az eleganciát nem a sarokméretben kell meghatározni, az összkép az, ami igazán számít a sikkes megjelenés szempontjából. A magas sarkú cipőknek sincs varázsereje, ha a szett rosszul van összeállítva, vagy maguk a ruhadarabok nem stimmelnek, az elegáns stílus a tűsarok ellenére is garantáltan ugrik.

Lapos talpú cipőkkel éppúgy elérhető a kifinomult összhang, csupán a megfelelő fazonok közül kell válogatni. A titok abszolút a harmóniában és az apró részletekben keresendő. Választhatsz balerinacipőt, loafert vagy mokaszint, melegebb időben egy kényelmes szandált. Sőt, a stílusmixek elterjedésének köszönhetően az edzőcipőkkel sem lőhetsz mellé! Arra mondjuk nem árt figyelni, hogy célszerű visszafogott, letisztult fazont társítani a nőies darabok mellé, hogy a cipő se vegye el az összeállítás elegáns fényét. Noha idén a színes snekaerek tarolnak, a fehér sportcipők továbbra is népszerűek, ráadásul remekül passzolnak a sikkes ruhadarabokhoz.

Kiemelt kép: Streetstyleshooters/Getty Images.

Galéria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés