A vidám, élénk színek viselése ma már nincs szabályokhoz kötve, kortól függetlenül beépíthetők az öltözékbe még a legvibrálóbb tónusok is. Sok nő azonban viszolyog a harsányságtól, és a kaotikus összképet elkerülendő, inkább megmarad a biztonságosan variálható, semleges árnyalatoknál. Ám a bazári hatás és közönséges stílus könnyedén kizárható, ahogy ezek a remek példák is mutatják. 50 felett érdemes ellesni a svéd blogger inspiráló tippjeit!

hirdetés

Idén mindent beborítanak az eleven színek, a lakberendezéstől a dizájncuccokon át a divatig energiabombaként működő tónusokkal találkozhatunk.

A ruhaüzletek kínálatát ellepték a zöld, pink, babakék, narancsvörös, lila és tűzpiros árnyalatok, melyek a letisztult nőiességet szem előtt tartó hölgyeknek első blikkre szokatlannak tűnhetnek. Ám az élénk színek viselése nem feltétlenül jelent egyet a kifinomult stílus halálával, ahogyan az sem törvényszerű, hogy 50 felett harsányan hatnak.

Élénk színek viselése 50 felett, kifejezetten nőiesen: stílusos kombinációk

Kattis Lundin remek példákat hoz arra, hogyan lehet nőies, finom stílusban tálalni a vidám színeket. Ezeket a csinos, egyszerre modern és klasszikus hangulatú szetteket főként fast fashion üzletek kínálatából állította össze.

Lapozz a további képekért!

Megfigyelhető, hogy minden fazon, amit visel, teljesen letisztult, így akár három üde árnyalat kombinációját is elbírják a szettek.

 

Kiemelt képek: @kattislundin/Instagram.

  • Megosztás:
hirdetés