A neonszínű ruhák manapság már a hétköznapi divatban is megjelentek, míg korábban inkább csak az extrém, extravagáns vonalon mozgó nők vállalták be a feltűnő árnyalatokat. A vibráló tónusokkal finoman kell bánni, így kifejezetten lehengerlő és vidám hatást keltenek, hihetetlenül feldobják az unalmas szetteket is!

hirdetés

A neonszínek elképesztően feltűnővé teszik a megjelenést, azonban ez nem feltétlenül rossz, ízlésesen adagolva kimondottan stílusos és nőies lehet a külső a vibráló tónusokkal is. Zseniális összeállítások jöhetnek létre akár monokróm verzióban, akár a neonárnyalatok vegyítésével. Néha az is elegendő, ha csupán a kiegészítő pompázik élénk színben, vagy a ruha mintájában sejlenek vissza az eleven tónusok. Ezek az apróságok hihetetlenül feldobják az unalmas, hétköznapi szetteket.

A galériában több stílusos, akár hétköznapi viseletként is bevethető szettet mutatunk, amelyek elképesztően megbolondítják a megjelenést, és kifejezetten jól passzolnak a nyári hangulathoz.

 

A neonszínű ruhák az unalmas szettek megmentői

Míg egyes nők a visszafogott, könnyed megjelenést kedvelik, másokat cseppet sem zavar, ha minden tekintet rájuk szegeződik. Sokak szerint a kifinomult, nőies öltözködéshez lágy tónusú ruhákat kell választani, ám a helyzet korántsem ennyire egyszerű.

Az élénk színek is lehetnek divatosak és elegánsak, csupán jó ízléssel kell összeválogatni a feltűnő darabokat. A kifinomult ízlésvilág nem csak az alap, púderes tónusokat rejtheti magában. Zseniális stílusérzékről árulkodik, ha valaki úgy tudja adagolni a vibráló árnyalatokat, hogy nem kelt túlzó és mesterkélt hatást az outfit.

Való igaz, hogy könnyedén túlzásba lehet esni a neonszínű ruhák viselésével, ráadásul vannak olyan alkalmak, amikor cseppet sem illendő ezeket a feltűnő holmikat választani. Nem csak a színek kombinálásához kell kimagasló stílusérzék, arra éppúgy érdemes ráérezni, hogy mely alkalmak a megfelelőek a színes cuccok viselésére.

 

Ha jól boronálod össze a ruhadarabokat, frissítően kellemes, üde látványt nyújt majd az outfit. A színes öltözködés kifejezetten nőiessé, vidámmá és nyáriassá teszi a megjelenést, így semmiképp nem lehet mellényúlni a neonszínű ruhákkal sem.

Igaz, hogy eléggé kétélű a feltűnő holmik viselése. Mivel garantáltan minden tekintet a viselőjükre összpontosul, nem árthat némi magabiztosság, ha az illető nem akar kapásból zavarba jönni. Ennek akár az ellenkezője is megeshet, hiszen a vibráló színek akár fel is turbózhatják az egyébként csekély önbizalmat.

A nyári szezonban különösen remek választásnak bizonyulnak a neonszínű ruhák, hiszen barnábbnak mutatják a bőrtónust, így még az sem probléma, ha épp csak haloványan napbarnított a hámréteg.

Kiemelt kép: Edward Berthelot/Getty Images.

Kép a cikkben: Edward Berthelot/Getty Images.

Galéria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés