A színes stílus nagyon betalál ötven felett, és klasszikus fazonokkal kombinálva finomabb hatást kelt! Bátran variálja a merész árnyalatokat a blogger, elképesztően sikkesen öltözik.

hirdetés

Sokan azt gondolják, hogy a szimpla alapdarabok és a klasszikus fazonok, amelyek soha nem mennek ki a divatból, egy idő után unalmassá válnak. Persze, ha az ember lánya kétnaponta ugyanazt a kombinációt viseli, valóban egyhangúvá válhat a megjelenés, ám egy aprócska trükkel az időtálló darabok is látványosan felpezsdülnek. A színes stílus ötven felett sem túlzó vagy harsány, ha megvalósulnak a harmonikus összkép feltételei.

Színes stílus 50 felett: így még az alapdarabok is izgalmasabbak

Martina Berg népszerű stílusblogger kizárólag egyszerű, klasszikus darabokat visel, mégsem unalmas a megjelenése, sőt, kifejezetten egyedi! Olyan darabok színesítik a ruhatárát, mint például az elegáns, élére vasalt nadrágok, élénk maxiruhák, csinos blézerek és kardigánok, overallok és pólók.

Mindegyik könnyedén beszerezhető, akár fast fashion üzletben vagy turkálóban, ráadásul ezen holmik mindegyike jó kombinálható, illetve hosszú ideig remek szolgálatot tesz! Soha nem mennek ki a divatból, többféleképpen variálhatók egymással, roppant sokoldalúak. A blogger úgy véli, hogy ötven év felett érdemes vibráló árnyalatokkal és dinamikus mintákkal felturbózni az összhatást, így a szimpla kulcsdarabok sem válnak unalmassá. Arra azonban nagyon ügyel, hogy az öltözékeiben harmonikusan passzoljanak egymáshoz az árnyalatok, és a motívumok se keltsenek giccses hatást.

A színek látványosan felpezsdítik a megjelenést, egy kis pezsgést és játékosságot visznek az öltözködésbe, nem mellesleg pedig fiatalító hatással bírnak. A blogger általában erősebb sminkkel, de minimum egy szép rúzzsal kombinálja a vibráló ruhadarabokat, hogy teljes legyen az összhatás. Habár a legmerészebb színeket is beveti, mégsem tolakodó vagy harsány a megjelenése, amit a harmóniának köszönhet. Nagyon figyel az apró részletekre, a kiegészítőket mindig a szettekhez igazítja, minden tónus és minta stimmel és összepasszol az outfitekben.

Gyakran visel monokróm összeállításokat, ilyenkor az ékszerek, a cipő és a táska stílusával spékeli meg az eredményt. Bátran követi az aktuális trendeket, ám alapvetően a klasszikus fazonok híve. Inkább apró részletekben csempészi bele az egyedi divatot az összhatásba, így könnyedén fel tudja használni újra és újra az alapdarabokat, ráadásul más holmikkal is egyszerűbben kombinálhatja azokat.

Meglehetősen egyszerű cuccok lapulnak a szekrényében, mint például a póló. Az öltözékei mégis egyediek és különlegesek, amit egyértelműen a körítésnek és a színeknek, mintáknak köszönhet. Remek érzékkel nyúl a trendpalettákhoz, vidám és friss hangulatot közvetít a színkombinációkkal.

A blogger jó példát mutat arra, hogy ötven év felett sem kell beleolvadni a tömegbe. A divat szuper önkifejező eszköz, és arra is jó, hogy felturbózza az önbizalmat, sőt, felerősítheti a belülről áradó nőiességet.

Kiemelt kép: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés