Tania Denistonayovanak túl a hatvanon is szívügye a színes öltözködés. Imádja az egyedi ruhadarabokat, és elszántan kutatja az új lehetőségeket arra, hogy divatos és változatos szetteket alkosson velük.

hirdetés

Ahogy hűvösödnek a reggelek és az éjszakák, a megjelenésünkben gyakran háttérbe szorul a nőiesség, mert inkább a réteges öltözködésre irányul a fókusz. Megesik, hogy többször landol rajtunk ugyanaz a pulcsi, ugyanúgy, és a csinosabb darabok a szekrény mélyére kerülnek. Sokszor unásig hordjuk azokat a darabokat, melyek a legkényelmesebb választásnak bizonyulnak a hidegebb napokon, de nem feltétlenül kell monotonná válnia az őszi szettjeinknek.

Hiszen ahhoz, hogy a hidegebb idő beköszöntével is színes és változatos maradjon az öltözékünk, elég csupán egy-egy kulcsponti ruhadarabot beszerezni, amivel számos más szettet is fel tudunk dobni.

Fiatalító hatással bír, és elképesztően nőies a színes öltözködés

A hatvanas éveiben járó Tania Denistonayova nem követi a visszafogott stílus alapelveit, hiszen szeret kitűnni a sorból. Úgy véli, a színek viselése a legkevésbé sem korfüggő, a lényeg az, hogy azonosulni tudjunk az öltözékünkben megjelenített tónusokkal, illetve azok mind a személyiségünkkel, mind a külső adottságainkkal – úgy, mint hajszín, szemszín, bőrárnyalat – harmonizáljanak. Mindegy, hogy harsány, élénk, vagy pasztellszínről van szó, még a legbohémebb kombinációkat is ízlésesen érdemes tálalni.

Kivételes és fiatalos összeállításait egytől egyig megosztja az interneten, mert, bár határozott véleménye van a divatról, kíváncsi a fiataok visszajelzéseire. Gyakran kikéri követői véleményét a szettekkel kapcsolatban. Éppen ezért összevágja azokat a képeit, melyekben van valami közös, és megszavaztatja, melyek bizonyulnak a legjobbaknak.

Az instasztár ruhatárából az olyan eleven, élénk tónusok sem vesztek ki az évek múlásával, mint a pink, a sárga, és a zöld. Imádja az élettel teli,  színpompás holmikat, és a mintákkal is ügyesen bánik.

A bohém és vintage összeállítások nem mindig tökéletesek, de nem is feltétlenül szükséges, hogy azok legyenek. A divatot nem kell mindig komolyan venni, sokszor elég, ha engedjük, hogy kreativitásunk vezéreljen minket az öltözködés terén is. A legjobb inspirációk ugyanis, mindig belülről fakadnak, ehhez azonban elengedhetetlen a játékos énünk felfedezése.

A blogger nem csak a színekkel, de a kiegészítőkkel is bravúrosan játszik, hogy változatossá tegye megjelenését. Egy barett sapka, vagy egy elegáns kalap sokat változtat az összeállításokon, ugyanúgy, ahogy a karcsúsító öv, és a látványos ékszerek is.

Általában minden ruhadarabhoz kapcsolódik egy megszokott, sikkes szett, amelyben azt a legtöbbet viseljük. Tania ezt a szokását megtörve nem csak egy bevált oldalát használja ki a ruhadaraboknak. Legyen az egy szoknya, vagy ing, alegtöbb darabból rengetegféle módon ki lehet hozni a maximumot.

Még a kissé hűvösebb, kora őszi időben is magunkra kaphatjuk a maxiruhákat, ha megfogadjuk Tania öltözködési tippjeit, és merészen variáljuk a rétegeket egymáson.

Kiemelt kép: taniasworldofcolours/Instagram.

  • Megosztás:
hirdetés