Ezek az izgalmas, divatos nyári szettek abszolút feldobják a hétköznapi megjelenést ötven év felett. Nincs bennük semmi extra, mégis stílusos összképet eredményeznek.

hirdetés

Stílusosan 50 év felett: divatos nyári szettek, melyekben nem lesz meleged

A szezonváltás mindig megkívánja a gardróbfrissítést, ilyenkor a legtöbb nő úgy érzi, hogy az új fazonoknak, sikkes daraboknak köszönhetően abszolút megújul a megjelenés. Persze nem kell minden tavaszi holmit száműzni a szekrényből, számos olyan csinos cucc akad, amely a kánikulaszettekkel éppúgy kompatibilis lehet.

Ahhoz, hogy ne váljon unalmassá és egyhangúvá a megjelenés, nem feltétlenül kell csiricsáré kreációkba bújni, szimpla kulcsdarabokból éppúgy előcsalogatható a stílusos nőiesség. A fazonokkal, színekkel és merészebb kombinációkkal szuperül lehet játszani a nyári időszakban is, csupán meg kell találni a tökéletes darabokat, amelyek könnyedén összeilleszthetők.

A színekkel, mintákkal és az anyagokkal egyaránt érdemes kísérletezni, a légies, könnyed holmik egyértelműen előnyt élveznek a nyári kánikulaszezonban. A galériában sikkes alapdarabokat láthatsz, melyekkel divatos nyári szettek állíthatók össze, ezek az inspirációk ötven év felett is jól jöhetnek, ha a hétköznapi megjelenés fellendítése a cél.

 

Sokszor egyáltalán nem kell túlgondolni a szetteket, tulajdonképpen egyetlen ruhadarabbal elérhető a sikkes outfit. Egy lenge ingruha például tökéletes választás a nyári hőségben, könnyed, mégis nőies összképet teremt. A szimpla maxiruhákról ez ugyanúgy elmondható, akár szandállal, akár magassarkúval kombinálva finom eleganciát csempésznek az öltözékbe.

A farmernadrágok ideje sem jár le a nyári hónapok elérkeztével, a hűvösebb napokon tökéletes, kényelmes viseletnek bizonyulnak. Az idén trendi bővebb szabású verziók ráadásul még kánikulában sem tapadnak rá az ember lábára, remekül helytállnak a mindennapokban. Szandállal vagy magas sarkú cipővel összeboronálva igazán feldobják a szett stílusát.

A fehér nadrágokról sem érdemes megfeledkezni, a világos árnyalattal abszolút hangsúlyba helyezheted a sikkes eleganciát. Viseld színes, vidám blúzokkal az efféle darabokat, és mindenkit lehengerelsz vibráló, üde megjelenéseddel. Ha még nyáriasabb összképre vágysz, válassz a szerelésedhez egy divatos szalmakalapot vagy szalmatalpú cipőt. Ezek a kiegészítők nem csupán a strandon mutatnak jól, idén az utcai divatban is ott a helyük!

Kiemelt kép: Streetstyleshooters/Getty Images.

Galéria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés