A sikkes tavaszi stílus 50 felett is könnyedén kihozható a hétköznapi, bárhol elérhető, szokványos fazonokból. A csinos blogger egyszerű darabokat kombinál, nem visel méregdrága, szuper elegáns holmikat, a szabásokkal és a színekkel éri el, hogy mindig lehengerlően nőies a megjelenése.

hirdetés

A csinos, divatos öltözködés nem a pénztárca vastagságán, és a legkevésbé sem az életkoron múlik, a mindennapi sikk sokkal inkább az alkathoz illő fazonokon, illetve a színek, szabások összepasszításán áll vagy bukik. Nincs olyan ruhadarab, ami ötven év felett már tiltólistás lenne, sőt, az öltözködés szuper lehetőséget biztosít a személyiség vizuális formában történő megmutatására. Éppen ezért célszerű olyan darabok közül válogatni, amelyek valóban jellemzik az egyéni ízlésvilágot. Nem feltétlenül az aktuális trendek vagy a társadalmi elvárások azok, amelyek kijelölik a stílus nyomvonalát.

Persze az üzletek kínálata mindig szuper iránymutatásként szolgál arra vonatkozóan, hogy éppen mi számít divatosnak és sikkesnek. Emellett pedig érdemes olyan divatbloggerek stílusposztjaiból inspirálódni, akik láthatóan igyekeznek valamit üzenni magukról az öltözködésük által.

Ez az 57 éves német nő cseppet sem variálja túl a szettjeit, átlagos ruhaüzletekből állítja össze a ruhatárát, és rengeteg alkalommal elsüti ugyanazt a darabot, csak más-más variációkban. Megjelenése mégis minden alkalommal csinos, nőies és ízléses összképet teremt, miközben a kényelmi szempontokat is szem előtt tartja. Még akkor is sikkesen állítja össze a szettjét, ha biciklivel indul munkába.

Sikkes tavaszi stílus 50 felett, egyszerű alapdarabokból

Bár nagyon klisésen hangzik, hogy a csinos, ízléses megjelenéshez nem pénz kell, csupán kifinomult stílusérzék, tényleg nem szükséges a pénztárca mélyére nyúlni a mutatós megjelenés érdekében. A német divatblogger minden alkalommal bebizonyítja, hogy a megfelelő kombinációkban az egyszerű alapdarabok is zseniálisan mutatnak. Bátran viseli a merész színeket, sőt, az alakját kiemelő fazonoktól sem zárkózik el. Pontosan tudja, hogy ötven felett mitől lesz igazán nőies és üde a tavaszi outfit, jó érzékkel kombinálja gardróbjának elemeit.

Bátran variálja a merészebb árnyalatokat, melyek fiatalító hatással bírnak, hiszen élettel telivé és frissé teszik az összképet. Egyik ruhája sem különleges vagy kifinomultan elegáns, tulajdonképpen szimpla alapdarabokat boronál össze, mégis vonzza a figyelmet harmonikus szín- és fazonválasztásaival.

Bár nincsenek meghatározó stílusjegyek az öltözékében, kerüli az extravagáns, egyedi kreációkat, a különféle tónuspárosításokkal játékosságot csempész az összeállításaiba. Gyakran keveri a rózsaszínt a pirossal, ami első blikkre kissé szokatlan a szemnek, ám hihetetlenül feldobja a szetteket.

Az egyik kedvenc darabja a fehér nadrág, ami tavasszal kifejezetten praktikus és csinos viseletnek számít. Ahhoz, hogy igazán vibráló és sikkes legyen a megjelenése, szinte minden alkalommal élénk blúzokkal boronálja össze a letisztult pantallót. Kedveli a derékban húzott, puffos ujjú, valamint a vállakat szabadon hagyó felsőket, de az is előfordul, hogy egy ütős blézerrel bolondítja meg az eredményt.

A sikkes stílus nem feltétlenül azon áll vagy bukik, hogy mennyibe kerülnek az adott holmik vagy épp milyen márkájúak. A német divatblogger akár több alkalommal is ugyanazt a cipőt, nadrágot és felsőt viseli, egyáltalán nem csinál problémát abból, hogy fix és egyszerű ruhatárból gazdálkodik. Emellett szuperül hangsúlyozza az alakját, rendszerint karcsúsított, derékhangsúlyos blúzokkal dobja fel a szettjeit. Ötven felett is bátran vegyíti a kényelmes, lezser, illetve a nőies divatelemeket.

Nagyon figyel a részletekre, a kiegészítőket is nagy gonddal és precizitással választja ki. Mindig olyan árnyalatú táskát és ékszert visel, ami tökéletesen passzol a ruhadarabokhoz. A sminkjével szintén igyekszik üdévé és frissebbé varázsolni a megjelenését, a nőies és komfortos tavaszi stílus tulajdonképpen éppen ezeken az apróságokon alapul, a mindennapi viselet ötven felett sem igényel extra divatelemeket.

Kiemelt kép: inatrueffel/Instagram.

  • Megosztás:
hirdetés