A Sugarbird menő ruhákkal készült, a Monyo pedig egy igazán különleges, csajos sört főzött ki, hogy közös erővel támogassák az élménydús nyári bulikat.

hirdetés

A népművészeti elemeket és a modern divatot ötvöző Czukormadár kollekcióiról híres Sugarbird és az igazán egyedi, nemritkán extrém kézműves söreiről ismert Monyo sem veti meg az izgalmas együttműködéseket. Mindkét márka szereti kitolni a határokat, és kreatív kollaborációkkal bővíteni a perspektívát, hogy ezáltal szélesítse a lehetőségek tárházát.

Idén nagy dobással készültek a fesztiválszezonra, és szuper időzítéssel, pont a nyári meleg berobbanásával leplezték le meglepetésüket. A Sugarbird új kollekciója a MONYO Brewing Co. sörmanufaktúra frissen piacra dobott, a kollaboráció szellemében született csajos söréhez kötődik, melynek célja, hogy minden fogyasztót különleges ízélménnyel gazdagítson, a sörkedvelőktől kezdve a koktélimádó nőkig.

Ugyancsak ezt az elvet követi az együttműködéshez kötődő, Baranyi Ádám által tervezett Party kollekció, mely színes és csillogó elemeivel a fesztiválról fesztiválra röppenő éjjeli baglyokat éppúgy megszólítja, mint a vízparti és a városi bulikban elmerülő hölgyeményeket.

Legyen ez egy igazán bulis nyár! – A Sugarbird és a Monyo adja hozzá a stílusos alapot

Jagasics v. Csonka Hedvig, a brand alapítója és tulajdonosa szerint a MONYO Brewing Co. sörmanufaktúra igazi nyári, csajos, frissítő söre mindkét márka arculatát visszatükrözi. A rózsaszín alapra helyezett menő grafika, ami a piacra dobott sör dobozát díszíti, a vagány pólókon, fürdőruhákon és tunikákon ugyanúgy visszaköszön.

 

A Sugarbird Party kollekció a medencés kerti buliktól kezdve a csillogó táncos estekig minden lazulós és pörgős alkalomhoz stílusos szetteket kínál. Idén nagy divat a rózsaszín, de nem csak ezért kapott főszerepet a kollaborációban. A Rich Bitch elnevezésű sör egyedi ízharmóniájában tökéletes egységet alkotnak a savanykás aromák a málna és a kókusz nászával. A málnás, csajos ízélményt tükrözi a rózsaszín dizájn, amely a Sugarbird koncepciójához is igazán közel áll.

A képgalériában mutatjuk, milyen klassz cuccokban bulizhatod végig a nyarat!

Kiemelt képek: Sugarbird x Monyo.

Képgaléria képei: Sugarbird x Monyo.

  • Megosztás:
hirdetés