Millie Bobby Brown saját márkájával együttműködve újabb exkluzív kollekciót dobott piacra a magyarok által is kedvelt online divatshop, az About You.

hirdetés

Miközben attól hangos a világsajtó, hogy Jon Bon Jovi fia eljegyezte a 19 éves színésznőt, kissé háttérbe szorul a sokoldalú és sok lábon álló Millie Bobby Brown újabb érdeme, hiszen nemcsak színésznőként, producerként és modellként sikeres, hanem a 2019-ben megalapított saját márkájának útját is szépen egyengeti.

A Stranger Things című sorozatból és a tavaly második résszel jelentkező Enola Holmesból ismert színésznő a divat világában éppúgy szívesen bontogatja szárnyait, tervezett már napszemüvegeket, illetve a Conversszal közösen rukkolt elő egy saját stílusához szabott cipőkollekcióval. Kozmetikai márkája, a florence by mills tavaly új irányt vett, és az About Youval együttműködve ruházati kollekcióval bővült. Az első sikeres exkluzív divatrepertoárt most egy újabb követi, melynek játékos és bájos darabjai kizárólag az About You webáruház kínálatában kaphatók.

Millie Bobby Brown kollekcióját a kedvenc tavaszi-nyári tevékenységei ihlették

Millie Bobby Brown egy életvidám, bájos hölgyemény, öltözködési stílusa pedig a benne rejlő játékosságot és életörömöt tükrözi. Nem titok, hogy imádja a retró hangulatú holmikat, ugyanakkor a modern fazonvariációk sincsenek ellenére. A Z generáció kedvenc ikonjaként emlegetett színésznő a sokszínűség híve, mindez a munkájában, a mindenre nyitott vállalkozókedvében és a divatkollekcióiban egyaránt tisztán tükröződik.

A 2023-as florence by mills exclusive for About You repertoár csupa olyan holmit tartogat az érdeklődők számára, amelyeket Millie Bobby Brown is szívesen visel egy-egy városi csavargás, lustálkodós piknik, izgalmas kirándulás vagy épp egy baráti összejövetel alkalmával.

Csupa napfény és vidámság az egész kollekció, melyben a retró és modern stílusjegyek kiváló arányban keverednek egymással. Az About You kínálatában már elérhetők az újdonsült tavaszi-nyári kreációk, a tavalyi felhozatal egy-két megmaradt darabjára pedig akciósan bukkanhatsz rá.

Bár a florence by mills továbbra is a szépségápolás vonalán mozog, és ontja magából a bőrápolással és sminkeléssel kapcsolatos termékeket, reméljük, nem szakad meg a színésznő által megálmodott divatkollekciók útja, és bőven lesz még alkalmunk rácsodálkozni a menő cuccaira.

Kiemelt kép: Theo Warga/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés