Az idei divat számos, korábban trendi fazont kapott fel, az overall legalább olyan sikkesnek számít idén, mint a hetvenes és nyolcvanas években. Nem csupán sokoldalú és könnyen kombinálható kreációról van szó. A reggeli, tükör előtt álldogálós hosszú percek éppúgy megspórolhatók vele, hiszen egy teljes szett összedobható ezzel az egyetlen ruhadarabbal.

hirdetés

A hetvenes, valamint nyolcvanas években kifejezetten trendinek számított az overall, ráadásul nem csupán a szimpla hétköznapokon, az elegáns eseményeken éppúgy megállta a helyét. Mindenféle színben, mintával és szabással gyártották a közkedvelt ruhadarabot, ami praktikussága miatt hamar népszerűvé vált. Manapság ismét felkapta a divat, ám egy kissé visszafogottabb, egyszerűbb formában.

Egy overall remek alapdarabját képezi a tudatosan összeállított ruhatárnak. Rendkívül sokoldalú, szuperül variálható különféle kiegészítőkkel, egyetlen fazon sportos, elegáns, illetve nőies stílusban egyaránt megjelenhet. A reggeli döntésképtelenség sokak számára ismerős lehet, ilyenkor fantasztikus megoldás egy csinos kis overall választása. Egyetlen ruhadarabbal az egész szett letudható, ráadásul nem kell azon gondolkozni, hogy mégis mi passzolna igazán az adott blúzhoz vagy nadrághoz, így sokkal gyorsabb lehet a készülődés.

 

Az overall irtó sikkes a tavaszi szezonban

A sportos is lehet nőies

Manapság rendkívül sikkes a sportos és nőies holmik összeboronálása, nincs ez másképp az overall esetében sem. Egy lazább fazon remekül mutat magas sarkú cipővel vagy csizmával, az összképet pedig még inkább feldobja pár finom, gyönyörű kiegészítő. Ezek a darabok egy szimpla edzőcipővel kombinálva éppúgy divatos külsőt kölcsönöznek, így a lezserebb napokon szintén bevethető egy csinos kis overall.

 

A kertésznadrág újra divatos

A kertésznadrág visszatért a hétköznapi divatba, így garantáltan nem lehet mellényúlni egy ilyen darabbal. Szuperül vegyíti a sportos, laza és nőies stíluselemeket, különösen, ha elegánsabb blúzzal társul. Ezekben a darabokban bőven rejlik lehetőség, hiszen ahány felső lapul a szekrényben, annyi szett állítható össze belőlük.

 

Egy szimpla munkanapot is feldob

Manapság nagyon divatosak a kétrészes szettek, a kosztümök remek választásnak bizonyulnak a munkanapokon. A különálló összeállításoknál talán csak egy elegáns anyagú overall sikkesebb.

 

Elegáns eseményeken is simán bevethető

Mindazok számára, akik nemigen viselnek szoknyát, remek mentsvár lehet egy csinos, elegáns overall. Ezek a darabok tökéletesen helyettesítik a kifinomult, nőies szetteket, bármivel kombinálhatók, így percek alatt letudható a sokszor stresszes ruhaválogatás.

 

A bőrhatású holmikkal nem lehet mellényúlni

A bőrhatású cuccok nem veszítenek népszerűségükből ebben az évben sem, tavasszal újra előbújnak a vastag kabátok alól a sikkes ruhadarabok. Overall formájában legalább annyira menők, mint kiegészítőkön vagy kisebb ruhafelületeken megvillantva, és éppen olyan sokoldalúak is. Az összhatás lehet vagány, ám egy-egy visszafogott, nőies kiegészítővel máris kifinomultabb képet eredményez.

 

Bármi jöhet, ami farmer

Idén tavasszal a farmerholmik legalább olyan ütősnek számítanak, mint a bőrcuccok. Egy farmerdzseki, ing vagy nadrág mellett érdemes beruházni egy overallra is, hiszen a tetőtől talpig farmerbe burkolódzó szettek igazán vagány összhatást eredményeznek. Bár alapvetően inkább lezser stílusban jelennek meg ezek a darabok, nőies kiegészítőkkel összeboronálva máris finomabb hatást keltenek.

 

Kiemelt kép: Christian Vierig/Getty Images.

Cikk képei: Christian Vierig/Streetstyleshooters/Edward Berthelot/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés