A sztárvilágban szép számmal találunk divatkövető nőket, sőt vannak, akik mindig megelőzik a trendeket. A divatos ruhadarabok még azelőtt bekerülnek a ruhatárukba, hogy azok felkapottá válnának. Ezekre a kreációkra ők sem tudtak nemet mondani.

hirdetés

Az idei trendek igazán változatosak, továbbra is érződik a nyolcvanas-kilencvenes évek hatása, emellett a húsz évvel ezelőtti irányzatokból is szívesen merítenek ihletet a tervezők. A falatnyi szoknyák, alacsony derekú nadrágok, kivágott felsőrészek újra felbukkantak a kínálatban, kiegészülve az új, modern kreációkkal.

A divatos ruhadarabok nagy része könnyedén beilleszthető a mindennapi ruhatárba, a sportosabb és az elegánsabb megjelenésben egyaránt jól mutatnak. Ezért is csaptak le rögtön a hírességek a praktikusabb variációkra, melyekkel könnyűszerrel stílusossá lehet tenni a laza és nőies öltözékeket.

Ezek a divatos ruhadarabok tarolnak az utcai divatban

A népszerű holmik között csupa egyszerű kialakítású, időtálló darabot találhatunk. Nem mennek ki egyetlen szezon után a divatból, így még sokáig fontos részét képezhetik a ruhatárnak. Remek stílusfűszernek számítanak, a színek játékának köszönhetően pedig garantáltan felpezsdítik a megjelenést.

Pufi dzseki

A téli trendek közül ez az egyik legtartósabb. A sportos fazonú kabátok évek óta elmaradhatatlan elemei a szezonnak, ez most sincs másként. A kialakítás sokat változott az elmúlt időszakban, a rövid, levágott kabátkák mellett megjelentek a túlméretezett kreációk. Rihanna és Billie Eilish úgyszintén erre a verzióra szavaztak. Ha túlságosan nagynak találod ezeket a darabokat, akkor válassz visszafogottabb pufi kabátot, amit könnyedén tudsz rétegezni.

 

Mellények

Az aktuális trendek között rengeteg formában felbukkannak a mellények. Az őszi-téli szezonban főként a kötött darabok kerültek elő, ám az öltönymellény ihlette kreációk is megjelennek a palettán. Utóbbira kaptak rá a hírességek is. Többféle formában viselhető egy ilyen kreáció: tavasszal lehet önmagában, ahogyan Kendall Jenneren láthatjuk, a hűvösebb napokon pedig jöhet Bella Hadid szerelése. Mindkét összeállítás a múltból inspirálódik, a kilencvenes években Julia Robertset sokszor láthattuk mellényes szettben.

 

Platformcipők

A platformos talpú cipők visszatérésére nem számítottunk, ám most mégis ez a legnépszerűbb trend. A hatalmas magasítás a Versace nevéhez köthető, ők élesztették fel az elfeledett trendet. A tavaszi irányzatok között már a lapos talpú cipőknek is jut egy kevés a magasításból. A Chiara Ferragni és Addison Rae által viselt darabokról sem szabad elfeledkezni. Természetesen nem kell ennyire magasnak lennie a saroknak, finomabb kialakítású cipők úgyszintén bekerültek a kínálatba.

 

Baseballsapka

A sportos kiegészítő sokáig mellőzve volt, hiszen túlságosan is az athleisure vonalat képviseli. A fiatal modellek viszont rákaptak, és az utóbbi időben már minden szerelésükhöz hozzáadtak egy baseballsapkát. Emily Ratajkowski a csinos nyári ruháját egészítette ki vele, Hailey Bieber pedig egy sportosan elegáns szetthez passzította. A kiegészítő szinte végigsöpört a trendeken, blézerrel, dzsekivel vagy inggel egyaránt kombinálhatod.

 

Apró táskák

A miniretikülök nem számítanak újdonságnak, ám most az alakon van a hangsúly. A klasszikus kialakítások mellett a furcsább, geometrikus formák vannak reflektorfényben. Kim Kardashian szinte mindenhez viseli kedvenc kiegészítőjét, mely ezüstösen csillog.

 

Kiemelt kép: Pierre Suu, Marc Piasecki / Getty Images. 

Képek a cikkben: MEGA, Kevin Winter, Marc Piasecki, Daniele Venturelli, Gotham, Pierre Suu, MediaPunch/Bauer-Griffin, Raymond Hall / Getty Images. 

  • Megosztás:
hirdetés