Az őszi szettek sokkal izgalmasabb oldalukat is meg tudják mutatni, ha élsz a divatos mellények által nyújtott stíluslehetőségekkel. A steppelt és a pufi fazonú holmik elegáns és laza ruhadarabokkal is könnyen viselhetőek.

hirdetés

A mellények nem tartoznak éppenséggel a legelterjedtebb utcai viseletek közé, hiszen a legtöbben csak sportos oldalukat ismerik. Azonban ennek a roppant praktikus holminak nagyon sokat tudunk köszönni a nőies öltözködés terén is, ha adunk neki egy esélyt, különösképpen ebben a szeszélyes őszi időben.

Őszi mellények divatos stílusban

A pufidzsekikhez hasonlóan a mellényeknek is megvan a kissé laza, sportos kisugárzásuk, de ezen nagyon könnyen lehet finomítani. Ha például elegáns krémszínben vagy műbőr anyagban szerzed be őket, sokkal kifinomultabb megjelenéseknek lehetnek a kellékei.

Az olaszok nagy kedvencei, a steppelt kabátok mellények formájában is extra nőies választásnak bizonyulhatnak. Szabadon hagyják a karokat, de melegítik a törzset, így olykor elég lehet egy garbóval és egy nagy kendővel párosítani őket, amivel garantáltan sikkes lesz a szett.

A mellények szuper kényelmesek, mivel nem szorítanak és nem akadályoznak a mozgásban sem. Emiatt akár egy-egy hétvégi kiruccanásra vagy túrára is felvehetőek. Letisztult stílusukkal még ekkor is meg lehet tartani a divatos öltözködés lehetőségét, hiszen egy vastag pulóver vagy kiskabát is könnyen alájuk fér.

 

Egy vékonyabb mellényt kabát alá is fel lehet venni, így az nemcsak ősszel, de télen is hasznunkra válhat. Továbbá a kart szabadon hagyja, így az esetlegesen szűk szövet kabátujjak nem szorítanak és nem nyúlnak ki később a sok réteg ruhától sem.

Kiemelt kép: Christian Vierig/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés