Nicole Kidman szerint a maszkulin trend is lehet nőies, ha ügyesen trükközik az ember a férfias szabású darabokkal. Mindig lehengerlő eleganciával viseli a divatos összeállításokat.

hirdetés

Nicole Kidman megjelenésében mindig felszínre tör a nőiesség. Nagyon csinosan öltözik, stílusa mindig a klasszikus eleganciát képviseli, és szettjeivel tökéletesen hangsúlyozza csodás alakját. A színésznő maga a megtestesült nőies sikk és elegancia, pedig gyakran visel férfias fazonokat.

Nicole Kidman szerint a maszkulin trend is lehet nőies

A vörös szőnyeges eseményeken Nicole Kidman mindig lélegzetállítóan dögös és nőies estélyikben lép a fotósok elé. Ha szerepel a meghívottak listáján, általában minden tekintet rászegeződik az est folyamán, hiszen kisugárzásával és ízléses ruhaválasztásaival abszolút felhívja magára a figyelmet. Amikor egy kicsit könnyedebb a dresszkód, a színésznő bátrabban nyúl az általa kedvelt maszkulin trend eszközeihez, és jó érzékkel vegyíti az elegáns darabokat a férfias stílusú elemekkel.

Habár alapvetően nőies és kifinomult stílusáról ismerik a rajongók, imádja a férfiasabb vonalvezetésű darabokat. Általában az egyszerűségre törekszik, nem gondolja túl az összeállításokat, s tulajdonképpen ezekkel az aprócska részletekkel teszi izgalmassá az összképet. Gyakran viseli nyakig begombolva az ingeket, rendszeresen beveti a galléros nyakszabást és a mokaszineket, de a széles vállszabásról és a nyakkendőről sem mond le.

Az ember azt gondolná, hogy ezek a stílusfűszerek garantáltan lerombolják a nőies összhatást, ám Nicole Kidman szerint ez egyáltalán nem igaz.

Képek: Vera Anderson/WireImage/Getty Images.

 

Mindig igyekszik nőiessé varázsolni megjelenését, a maszkulin trendek pedig nem zárják ki a kifinomult, sikkes összhatást. Az elmúlt időszakban a különböző stílusmixek hihetetlenül népszerűvé váltak, s ebben az esetben tulajdonképpen egy izgalmas kombinációról beszélhetünk. A helyzet ugyanaz, mint amikor egy vagány és egy elegáns ruhadarab találkozik, csak itt a nőies és férfias vonások keverednek egymással.

Általában a színek harmóniájával éri el, hogy a férfias szabás ne vonzza magára a rivaldafényt, illetve bevet néhány erős nőies trendrészletet is a maszkulin darabok mellett. Ilyen például a garbónyakú felső vagy a francia nők kedvence, a csíkos pulóver.

Képek: Amy Sussman/Amy Sussman/Getty Images for Deadline/Getty Images.

 

Ha felül férfiasabb darabokat visel, nőies, elegáns fazonú nadrágot visel. Mindezek mellett pedig az ékszerekkel és a kiegészítőkkel ügyeskedik úgy, hogy az összkép ne váljon túlzottan férfiassá. Nicole Kidman remek érzékkel variálja a különböző stílusokat, egyedi megjelenéséből rengeteg inspirációt lehet meríteni.

Kiemelt kép: Vera Anderson/WireImage/Getty Images.

Cikkfotók: Vera Anderson/WireImage/Amy Sussman/Amy Sussman/Getty Images for Deadline/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés