Julia Roberts leginkább emlékezetes filmes alakításairól és karizmájáról híres, amire széles mosolya teszi fel a pontot. Emellett stílusa sem elhanyagolható, amire leginkább az abszolút természetes jelző illik.

Julia Roberts elegáns stílusikon

A színésznő stílusa mindig nagyon letisztult vörös szőnyeges eseményeken és a hétköznapokban egyaránt. Általában kevés sminket tesz fel, erőteljes, élénk színeket csak ritkán visel, de mi tagadás, azok is nagyon jól állnak neki. A haja többnyire egyenes vagy hullámos, régen egészen göndör loknikkal is hódított, aminek igazi sikere volt. Már egy ideje a szőke hajszínt tartja, ami kétségtelenül nagyon jól áll neki.

Persze a smink és a frizura egy dolog, ami biztos kiegészítő nála az a széles, kedves mosolya. Nem csoda, hogy egész Hollywood és a világ a lábai előtt hever, ráadásul a Calzedonia és a Lancôme kampányait is folyamatosan színesíti.

Vörös szőnyeges szettjei általában letisztult eleganciát képviselnek, és leggyakrabban feketében vagy fekete-fehér kombinációban sziporkázik. A szoknya sem kötelező nála, sokszor látni nadrágkosztümben is. Mi tagadás, ő még abban is micsoda nő tud lenni.

 

Főkép: Daniele Venturelli/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés